Ξεπουλάμε το υλικό μας ακόμα και σήμερα;

Αγαπητέ κ. διαχειριστά,
Σήμερα περίμενα έναν συγγενή μου στον προβλήτα στα Παλούκια και όση ώρα τον περίμενα διαπίστωσα αυτό που σας επισυνάπτω. Πολλά βαρέα οχήματα να μεταφέρουν ογκόλιθους. Ανέβηκα μέχρι τα σκαλοπάτια του φέρρυ και τράβηξα την φώτο που σας στέλνω.
Ο προεκλογικός αγώνας του κ. Τσαβαρή ήταν βασισμένος στην αλλαγή φιλοσοφίας του δήμου σχετικά με την λειτουργία του νταμαριού. Τους τελευταίους μήνες ενημερωθήκαμε για την απαγόρευση λειτουργίας του. Δεν ξέρω αν σήμερα έχει αρθεί αυτή η απαγόρευση αλλά έστω και αν λειτουργεί νόμιμα, τότε μου προκαλεί κατάπληξη πως ο δήμαρχος μας δέχεται να ξεπουλιέται το υλικό μας εκτός νησιού. Σας αποστέλλω σημερινή φωτογραφία 8 Δεκεμβρίου 2012 και παρακαλώ να την αναρτήσετε για να διαπιστώσουν οι κάτοικοι αυτού του νησιού ότι τεράστιοι ογκόλιθοι φεύγουν από το νησί μας. Τα σπλάχνα του νησιού μας. Αν ο δήμαρχος αδυνατεί να κάνει κάτι, παρακαλώ ας ζητήσει συγνώμη από τους δημότες που άλλα μας έλεγε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά.
Αν υπάρχει άρση της απαγόρευσης τότε ζητώ συγνώμη από την επιχείρηση αλλά το ερώτημα μου παραμένει καθότι ο δήμαρχος μιλούσε για αλλαγή φιλοσοφίας λειτουργίας του δήμου στο θέμα του νταμαριού καθώς ο τότε αντιπολιτευόμενος κ. Τσαβαρής κατηγορούσε τον τότε δήμαρχο κ. Σοφρά για "κολλητηλίκια". Αν πάλι υπάρχει σε ισχύ η απαγόρευση τότε η φωτογραφία αυτή εκθέτει διπλά την σημερινή δημοτική αρχή διότι ότι υλικό μας έχει απομείνει ξεπουλιέται εκτός νησιού και εμείς ήμαστε θεατές. Το θέμα είναι πολιτικό και δεν με αφορά η ίδια η επιχείρηση ως επιχείρηση και για αυτό δεν γράφω το όνομά της. Θεωρώ ότι οι εταιρίες κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους ως ιδιωτικές εταιρίες και πολύ σωστά κάνουν αφού γιαυτό συστάθηκαν αλλά από την άλλη εμείς οι δημότες πρέπει να κοιτάξουμε το νησί μας και το γενικό καλό του τόπου μας. Ο δήμαρχος είναι το ζητούμενο γιατί δεν κοιτά το συμφέρον μας αλλά αφήνει να ξεπουλιέται αυτό το υλικό;

Με εκτίμηση,
Ένας Σαλαμίνιος