Παρέλαση υποψηφίων δημάρχων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τη "Χρυσή Ευκαιρία" ψάχνουν κάποιοι υποψήφιοι για το Δημαρχικό θώκο στη Σαλαμίνα, από τη μία δεν θέλουν να χαρακτηριστούν φασίστες αλλά από την άλλη βλέπουν σαν "ξερολούκουμο" τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο νησί. Εκτός όμως από τα μέλη της ΧΑ που αρέσκονται σε παρελάσεις, παρέλαση κάνουν από τα γραφεία της και οι υποψήφιοι δήμαρχοι του νησιού. Τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δύο υποψήφιοι  επισκέφτηκαν μυστικά  τα γραφεία του συγκεκριμένου κόμματος ζητώντας έμμεση στήριξη. Το μυστικό τελικά δεν έμεινε τόσο μυστικό αφού στελέχη της Χ.Α στη Σαλαμίνα (γνώστες στη λειτουργία της προπαγάνδας) διέδωσαν την είδηση και όπως είπαν: "Αν κάποιος από τους υποψήφιους το διαψεύσει υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα".


Η ποιότητα των πολιτικών μας και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο έχει αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο τώρα που όλοι βιώνουν στο πετσί του την κρίση. Όμως κάποιο δείχνουν αδιόρθωτοι μένοντας πιστοί στο δόγμα του "όλα επιτρέπονται για την εξασφάλιση των ψήφων".
Κάποιοι συμπολίτες μας που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο, είναι έτοιμοι να ανοίξουν την κερκόπορτα στο φασιστικό μόρφωμα αδιαφορώντας για την ποιότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων. Ας ελπίσουμε οι συμπολίτες μας να έχουν τα αντανακλαστικά και να καταδικάσουν και αυτούς και τις πρακτικές τους.