Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Σαλαμίνα

Διαβάσαμε στην Ναυτεμπορική την παρακάτω είδηση όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά ας δημοσιεύσει σχόλιο
Ληστεία σημειώθηκε χθες στις 19.39 σε σούπερ μάρκετ στη Σαλαμίνα. Αγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή αυτομάτου όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 Αναλυτικά περιγράφει το περιστατικό η "γνώμη" :
Ένοπλη ληστεία, με λεία περί τα 800 ευρώ, πραγματοποίησε άγνωστος νεαρός, το απόγευμα της Τετάρτης 12/12, λίγο μετά τις 19:30, στο σούπερ μάρκετ “Καρφούρ Εξπρές”, στην Λεωφόρο Σαλαμίνος 101.

Οι κινήσεις του νεαρού, που λίγο πρίν, είχε ξαναμπεί στο κατάστημα φορώντας κράνος καθώς και η νευρικότητα του, τράβηξαν την προσοχή των τριών -γυναικών- υπαλλήλων που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα, αλλά υπέθεσαν ότι προσπαθούσε απλώς να κλέψει κάποιο προϊόν από τα ράφια.
Μετά από λίγο, ο νεαρός πήρε ένα μπουκάλι λάδι από τα ράφια και πλησιάζοντας το ταμείο, προσποιούμενος ότι θα πληρώσει, άνοιξε το μπουφάν του, έβγαλε ένα πιστόλι και είπε στην ταμία: “Τα λεφτά και μην κουνηθείς καθόλου …”. Πήρε περίπου 800 ευρώ από το ταμείο και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Το πιθανότερο είναι οτι τον περίμενε κάποιος, λίγο πιό πέρα.
Την ώρα της ληστείας, δεν υπήρχαν πελάτες στο κατάστημα. Η Ασφάλεια της Σαλαμίνας κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.