Συνελήφθησαν στα Παλούκια οι δολοφόνοι του Ισθμού

d2bcb0bb4207dfd55a609327e47ed64e_XL

Σκηνές χολυγουντιανής ταινίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 19/04, στο χώρο των πορθμείων στα Παλούκια, καθώς συνελήφθησαν δύο δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων οι οποίοι ενέχονται στην δολοφονική επίθεση που κόστισε τη ζωή στην 25χρονη κοπέλλα στον Ισθμό της Κορίνθου. Εκεί βρίσκεται αυτή την ώρα και το περιβόητο Citroen Xsara, το οποίο όταν επιχείρησαν εχθές να ελέγξουν στην Μάνδρα Αττικής, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, δέχθηκαν πυροβολισμούς.
Η αστυνομία, δεν απέκλειε το ενδεχόμενο οι δράστες του επεισοδίου να είναι οι ίδιοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι πριν από τρεις εβδομάδες είχαν ληστέψει ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Παλαιοκούνδουρα και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς στα Ίσθμια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μία 25χρονη κοπέλα, από εξοστρακισμό σφαίρας.
Οι δραπέτες επιβαίνοντες στο γνωστό λευκό Citroen Xsara που από εχθές έψαχνε η αστυνομία,
επιβιβάστηκαν στο φέρρυ από το Πέραμα. Άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά ειδοποίησαν τις αστυνομικές δυνάμεις στα Παλούκια, οι οποίες αμέσως ανακατένειμαν για λόγους ασφαλείας τα πλοία που φόρτωναν προκειμένου να γίνει η σύλληψη χωρίς να εκτεθούν σε κίνδυνο πολίτες.
Με την άφιξη του φέρρυ, αστυνομικοί με πολιτικά περικύκλωσαν το Xsara και συνέλαβαν τον οδηγό, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα ότι ο συνοδηγός είχε αποβιβαστεί πεζός προκειμένου να χαθεί στο πλήθος. Αμέσως έσπευσε περιπολικό και τον συνέλαβε στην αφετηρία των λεωφορείων.
Είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι δραπέτες πήραν το ρίσκο του περάσματος στη Σαλαμίνα, καθώς το φέρρυ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον εγκλωβισμό τους (πράγμα που έγινε). Εικάζεται ότι οι εν λόγω κακοποιοί έχουν κάποιο σύνδεσμο στη Σαλαμίνα και ο σκοπός τους ήταν να κρυφτούν για ένα διάστημα μέχρι να “κοπάσει” ο θόρυβος.

πηγή:thesalaminians.com