Επιστολή Ανδρέα Ματθιόπουλου – Απομάκρυνση Αθίγγανων


Επιστολή
   Επιθυμώ με την αυτή επιστολή μου, να ευχαριστήσω  προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τσαβαρή αλλά και δημόσια να μεταφέρω τις ευχαριστίες  των κατοίκων των περιοχών  Νέας Σαλαμίνας και Μπιζανίου. Με τον δυναμισμό που τον διακρίνει και την μεγάλη του επιμονή, έδειξε ακόμα μια φορά πόσο αποφασισμένος είναι να χτυπήσει σε βάθος όλα τα μεγάλα προβλήματα του νησιού που ήταν χρόνια και  που είχαν καταντήσει ένα μεγάλο καρκίνωμα. Το Σάββατο 06/04/2013 δόθηκε οριστική λύση μετά  από επιχείρηση της αστυνομίας, με την βοήθεια των Ειδικών Δυνάμεων  και με την συνδρομή των υπηρεσιών του δήμου Σαλαμίνας για το γνωστό σε όλους μας μεγάλο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την παράνομη εγκατάσταση ομάδων Αθίγγανων στην τοποθεσία Φουτούλι-Μπιζάνι μπροστά από το ανενεργό λατομείο.
Οχήματα του Δήμου ξεκίνησαν και  καθάρισαν βουνά από σκουπίδια  και οικιακά απόβλητα, που είχαν συσσωρευτεί από τους ανθρώπους αυτούς και θα συνεχίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες μέχρι να καθαριστεί όλη η περιοχή. Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα χρόνιων κοινωνικών αγώνων εμού και των κατοίκων των περιοχών Νέας Σαλαμίνας – Μπιζανίου.
Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν βιώσει για σειρά ετών τραγικές καταστάσεις με την μεγάλη παραβατικότητα και εγκληματικότητα των ανθρώπων αυτών που δεν υπολόγιζαν κανέναν και τίποτα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Α/Τ Σαλαμίνας κ. Νικόλαο Σασά  για την αποφασιστικότητά του να  πατάξει κάθε μορφής έγκλημα στα πλαίσια των καθηκόντων του, και με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει.

Με Τιμή
Ματθιόπουλος Ανδρέας
Δημοτικός Σύμβουλος Κοινότητας Σαλαμίνας

από salamina24