Αλλαγή ημερομηνίας για τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος


 Ενώ η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος είχε οριστεί  για αύριο Παρασκευή 26η Απριλίου   2013, με νέο δελτίο τύπου η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 29η Απριλίου   2013 ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ    και ώρα  17.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.-  Γνωμοδότηση για την τροποποίηση  του Γ.Π.Σ.  του Δήμου Σαλαμίνας  σε τμήμα  της παραλίας  Σαλαμίνας στην Ακτή  Καραϊσκάκη  και στο  Ο.Τ. 215α  της Π.Ε. 9.

2.-  Αρμοδιότητες  Δημοτικών Κοινοτήτων  σε εφαρμογή  του άρθρου 83 παρ. 2α, 2δ, 2ζ, & 2ι και 91  του Ν. 3852/2010.

3.- Επικαιροποίηση της 157/2012 απόφασης του  Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό 2 τεχνικών συμβούλων για την ανάθεση αρμοδιότητας της παρουσίας τους στο δικαστήριο για την υπόθεση του έργου της αποχέτευσης.




4.-  Καθορισμός αμοιβής   ενός (1)  πληρεξουσίου δικηγόρου  για  δικαστική  στήριξη  του Δήμου σε εκκρεμούσα   υπόθεση του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης.

5.-  Καθορισμός  αμοιβής    πληρεξούσιων  δικηγόρων  προς  υλοποίηση της 114/2013  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 



6.- Κατανομή προγράμματος ΣΑΤΑ  έτους 2013,   σε έργα που αφορούν σχολικά κτίρια.

7.-   Αναμόρφωση  Προϋπολογισμού   Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους  2013.

8.- Έγκριση  εργασίας  που αφορά την παροχή   υπηρεσιών,  για  την υποστήριξη  του Δήμου  στην κατάρτιση ,παρακολούθηση  και  αξιολόγηση  Προγράμματος Αποκατάστασης  Οικονομικής Λειτουργίας  του Δήμου Σαλαμίνας. (Ο.Π.Δ.). 

9.- Καθορισμός  τμημάτων παραλιών για  παραχώρηση  απλής χρήσης τους με αντάλλαγμα,  σε δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση και ορισμός  επιτροπής ελέγχου για την ανωτέρω παραχώρηση .

10.-  Αποδοχή πρακτικού της επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την επιβολή εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με το Π.Δ.5/86 για τις περιοχές ''Αγία Μαρίνα Λούκου'',΄''Αγ.Αθανάσιος'',Γύαλα ή Ζαρλί'', ''Κανάκια''και τμήματος της πολεοδομικής ενότητας ''Πέρανη-Κύριζα-Δημήτρανη''

11.-  Έγκριση υψομετρικών μελετών και διαγραμμάτων απορροής υδάτων των περιοχών ΑΓΙΑ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΒΡΟΝΤΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΛΙ-ΝΤΟΡΟΤΟ Δήμου Σαλαμίνας.

12.-  Έγκριση μελέτης και καθορισμός  τρόπου δημοπράτησης  της εργασίας  «Τεχνική  υποστήριξη  για την μετάπτωση  των δεδομένων  του αρχείου των επιδοματούχων  στο σύστημα  προνοιακών  επιδομάτων» .

13.- Έγκριση  για την διενέργεια  λογισμικού  εφαρμογών , λογισμικού συστήματος , λογισμικού ασφαλείας  , αδειών  ανανέωσης  χρήσης  και εφαρμογής  για  υποστήριξη βιβλίων εσόδων – εξόδων  Β΄κατηγορίας.

14.- Έγκριση προμήθειας  Φωτοτυπικών  και Φωτοαντιγραφικών  Μηχανημάτων  FAX – Καταμετρητή  χρημάτων .      

15.-   Ονοματοθεσία  οδών.                          

16.-  Τακτοποίηση  υπαλλήλων

                           

                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                           ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ