Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος



Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 26η Απριλίου   2013 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    και ώρα 18.30  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Γνωμοδότηση για την τροποποίηση  του Γ.Π.Σ.  του Δήμου Σαλαμίνας  σε τμήμα  της παραλίας  Σαλαμίνας στην Ακτή  Καραϊσκάκη  και στο  Ο.Τ. 215α  της Π.Ε. 9.
2.-  Αρμοδιότητες  Δημοτικών Κοινοτήτων  σε εφαρμογή  του άρθρου 83 παρ. 2α, 2δ, 2ζ, & 2ι και 91  του Ν. 3852/2010.
3.-  Επικαιροποίηση της 157/2012 απόφασης του  Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό 2 τεχνικών συμβούλων για την ανάθεση αρμοδιότητας της παρουσίας τους στο δικαστήριο για την υπόθεση του έργου της αποχέτευσης.


4.-   Καθορισμός αμοιβής   ενός (1)  πληρεξουσίου δικηγόρου  για  δικαστική  στήριξη  του Δήμου σε εκκρεμούσα   υπόθεση του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης.
5.- Κατανομή προγράμματος ΣΑΤΑ  έτους 2013,   σε έργα που αφορούν σχολικά κτίρια.
6.-Καθορισμός  τμημάτων παραλιών για  παραχώρηση  απλής χρήσης τους με αντάλλαγμα,  σε δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση και ορισμός  επιτροπής ελέγχου για την ανωτέρω παραχώρηση .
7.-Αποδοχή πρακτικού της επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την επιβολή εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με το Π.Δ.5/86 για τις περιοχές ''Αγία Μαρίνα Λούκου'',΄''Αγ.Αθανάσιος'',Γύαλα ή Ζαρλί'', ''Κανάκια''και τμήματος της πολεοδομικής ενότητας ''Πέρανη-Κύριζα-Δημήτρανη''
8.-Έγκριση υψομετρικών μελετών και διαγραμμάτων απορροής υδάτων
9.-  Έγκριση μελέτης και καθορισμός  τρόπου δημοπράτησης  της εργασίας  «Τεχνική  υποστήριξη  για την μετάπτωση  των δεδομένων  του αρχείου των επιδοματούχων  στο σύστημα  προνοιακών  επιδομάτων» .
10.-  Έγκριση  για την διενέργεια  λογισμικού  εφαρμογών , λογισμικού συστήματος , λογισμικού ασφαλείας  , αδειών  ανανέωσης  χρήσης  και εφαρμογής  για  υποστήριξη βιβλίων εσόδων – εξόδων  Β΄κατηγορίας.
11.-  Έγκριση προμήθειας  Φωτοτυπικών  και Φωτοαντιγραφικών  Μηχανημάτων  FAX – Καταμετρητή  χρημάτων . 

                                                                               
                                            Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                           ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ