Ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων SANGRE AZUL

 


Σήμερα ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου, Αλαϊσκας Αθανάσιος, εκπρόσωπος μας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αία, Αναστάσιο Λουκά. Θέμα η απάντηση του ΔΣ στην πρόταση μας να αναλάβουμε ο Σύνδεσμος(ο Κόσμος) τις τύχες του Συλλόγου που καταθέσαμε προ ημερών στα γραφεία του Συλλόγου μπροστά σε όλο το  ΔΣ.
Η πρόταση μας ήταν συγκεκριμένη:
Ανάληψη Εξολοκλήρου Καθηκόντων / υποχρεώσεων από συγκεκριμένο ΔΣ που είχαμε ήδη δημιουργήσει. Μια ομάδα ανθρώπων που Λατρεύουν την ομάδα και μπορούν /θέλουν να βοηθήσουν να βγει απ το αδιέξοδο!
Να πούμε επίσης ότι είναι επιλεγμένοι από τον Σύνδεσμο και πρέπει να πληρούν δυο βασικά χαρακτηριστικά:
1)       Να μην υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν σε ΔΣ της ομάδας,
2)       Να μην εμπλακούν στις επόμενες Δημοτικές εκλογές !
Εμείς αυτούς τους βρήκαμε, δεχτήκανε με την προϋπόθεση ότι αυτό το ΔΣ δεν θα αλλάξει και προπάντων θα διοικείτε απ τον Σύνδεσμο!
Με λίγα λόγια ζητήσαμε την Διοίκηση της ομάδας εν λευκό, όπως έγινε με τον Ηρακλή Θες. Και  τον Ιωνικό Νικαίας!
Η Σημερινή Διοίκηση του κ. Λουκά απάντησε αρνητικά κάνοντας μια αντιπρόταση: Να βγει Διοίκηση μισούς της υπάρχουσας και μισούς της επιλογής μας!
Αυτομάτως η πρόταση μας ακυρώνεται...
Εμείς δεν πάμε να προσκολλήσουμε σε μια Διοίκηση που έφερε τον ΑΙΑΝΤΑ  Β’ Πειραιά αλλά  να φέρει την ομάδα απ τον πάτο στην επιφάνεια. Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται ΚΑΤ ‘ ΕΜΑΣ συγκεκριμένοι άνθρωποι  με συγκεκριμένο πλάνο!
Ευχόμαστε σαν Γνήσιοι ΑΙΑΝΤΑΡΕΣ η ομάδα μας να βρει σύντομα τον δρόμο της για να μην είναι πολύ αργά ... το βαρέλι δεν έχει πάτο....
Υ.Γ: Μας λυπεί Ιδιαίτερα η εξέλιξη αυτή καθώς μια τόσο ΑΓΝΗ γεμάτη ΑΓΑΠΗ πρόταση δεν έγινε δεκτή
Ήδη δεκάδες φίλαθλοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί μας. Έλεγαν πως είναι μαζί μας σε μια τέτοια κίνηση αλλιώς η νέα χρονιά θα τους βρίσκει τις Κυριακές στις καφετέριες και όχι σ’ αυτό που αγαπούν...πίστεψαν σε εμάς και τους ευχαριστούμε!
Ευχόμαστε η απόφαση της τωρινής Διοίκησης να βγει σωστή
γιατί σε αντίθετη εξέλιξη η ομάδα μας θα χάσει την ευκαιρία
να βγει απ το αδιέξοδο που έχει μπει....
Μετά τιμής
Σύνδεσμος Φιλάθλων
SANGRE AZUL