Σενάρια για 3η κοινοπραξία φέρρυ μπόουτ;

 Οι φήμες πάνε και έρχονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τη δημιουργία 3ης κοινοπραξίας στη γραμμή Παλούκια Σαλαμίνας - Πέραμα.
Οι πληροφορίες πολλές που άλλοτε συμπίπτουν και άλλοτε
αντικρούονται:

1ο Σενάριο
Σε λίγες μέρες αποχωρούν τα σκάφη που ήρθαν από τις άλλες γραμμές και αναλαμβάνουν οι ντόπιες κοινοπραξίες. Είμαστε περίεργοι να δούμε τη τιμή του εισιτηρίου.

2ο Σενάριο
Οι νεοφερμένοι γλυκάθηκαν από τα έσοδα της γραμμής και αφού κατάφεραν και μπήκαν(χρόνια προσπαθούσαν αλλά η κερκόπορτα ήταν καλά κλειδωμένη, τώρα που άνοιξε...), δύσκολα θα την εγκαταλείψουν. Έτσι αν τα καταφέρουν βαδίζουμε για τη δημιουργία 3ης κοινοπραξίας.
Κάποιοι πιστεύουν, λόγω της καλής συμπεριφοράς που έδειξαν οι "καινούργιοι", ότι η 3η κοινοπραξία θα είναι πιο "φιλική" στις τιμές.

3ο Σενάριο
Δημιουργία 3ης κοινοπραξίας, δημιουργείτε καρτέλ και οι τρεις κοινοπραξίες εφαρμόζουν το ίδιο τιμολόγιο σε όλες τις κατηγορίες επιβατών και οχημάτων! Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!!


 Ότι επαληθευτεί από τα παραπάνω σενάρια το σίγουρο είναι ότι αλλάζει τα δεδομένα και το κατεστημένο στις ακτοπλοϊκές γραμμές της Σαλαμίνας. Εμείς ελπίζουμε ότι γίνει να είναι  προς όφελος των επιβατών.

4ο Σενάριο
Ανώνυμος22/5/13 22:15
 
ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΜΙΝ.
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ .
ΤΑ ΠΛΟΙΑ -ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 40 ΠΛΕΟΝ ΠΛΟΙΑ [33 ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ].
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 20 ΠΛΟΙΑ.
ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ.
ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ .
Υ.γ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ