Ευχαριστήρια επιστολή Δήμαρχου Σαλαμίνας



Με αγάπη και αλληλεγγύη πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις στο νησί μας, με σκοπό την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου, με είδη πρώτης ανάγκης και οικονομικής ενίσχυσης.

Δράττοντας την ευκαιρία  θα ήθελα με την παρούσα επιστολή, να  ευχαριστήσω για την  πολύτιμη προσφορά τους τα μέλη του Δ.Σ του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ιδιαίτερα  τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τσαλίκογλου Γιάννη όπως επίσης για την προσφορά της και στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο την Γενική Γραμματέα του Δήμου και παιδίατρο κ. Λούλα Καραγιάννη .


Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά τους,  ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Όμιλο ΙΕΚ ΞΥΝΗ για την χορηγία υποτροφιών της σχολής του, αξίας 20.000 Ευρώ, την ΜΚΥΟ «Στάση Ζωής» με επικεφαλής την κ. Ζήση Έφη, φυσικά τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν  κ.κ.  Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ραλλία Χριστίδου, Διονύση Κωτσάκη όπως επίσης  και τον Εκδότη του Πειραϊκού τύπου και διοργανωτή κ. Μιχάλη Χάνδακα.
Η άμεση ανταπόκριση όλων απέδειξε την αγάπη σας για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

 Ευελπιστώ οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση,
γιατί μόνο όλοι  μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!


Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής