Πρόσκληση συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Αγαπητοί  Εκπαιδευτικοί   Δ. Ε.
           Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Σαλαμίνας ίδρυσε Κοινωνικό Φροντιστήριο με στόχο τη δωρεάν παροχή πρόσθετης διδακτικής στήριξης σε μαθητές, που οι οικογένειες τους αποδεδειγμένα, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταβάλουν δίδακτρα  σε  ιδιωτικά  φροντιστήρια.       
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου Σαλαμίνας  για  την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης σε όσους δημότες μας πλήττονται εντονότατα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Θα ξεκινήσει την  λειτουργία του τον προσεχή Σεπτέμβρη με τμήματα μαθητών όλων των τάξεων Λυκείου καθώς  και  αποφοίτων. Τα μαθήματα θα  πραγματοποιούνται απογευματινές  ώρες σε αίθουσες του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας .
          Ο Δήμος Σαλαμίνας σας καλεί να συνδράμετε την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  και να  διδάξετε εθελοντικά ( αφιλοκερδώς)  προσφέροντας  τις γνώσεις και την εμπειρία σας  στους μαθητές που χρειάζονται, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη βοήθεια  όλων  μας.
     Για την δήλωση συμμετοχής και κάθε πληροφορία σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε είτε με την Γραμματεία  Κοινωνικού  Φροντιστηρίου Δήμου Σαλαμίνας (τηλ. 2132027559 κ. Κανάκη Ελ. )  είτε με τον Δημ. Σύμβουλο Νίκο Κόγια ( τηλ. 6972831193).
                     
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ