Παραγωγός του SaLaMiSoL Web Radio ήταν ο Παύλος Φύσσας





 ΑΝΤΙΟ ΠΑΥΛΟ............

ΗΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  ΤΟΥ 2012......ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ..... ΟΤΑΝ  ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟ  Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΤΟΝ KILLAHP(ετσι ηταν γνωστος στη μουσικη πιατσα)....
ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΘΟΣ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ.....
ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ,ΓΕΜΑΤΟΣ «ΤΡΕΛΛΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ......
ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.....
ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ........”ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ”………….

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΖΥΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...(εξαλλου ποτε δεν μας ενδιεφερε στις κουβεντες μας) ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΝΕ...ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.....
ΠΑΥΛΟΣ .......ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.............
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ,ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ,ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ Η KILLAH  P.....
ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΥΛΑΡΑ........"ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ".......

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.........ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ....!!!!!!
Και ελπιζουμε εκει που θα πας τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα για σενα.........

Εκ  μερους του salamisol
Π.ΓΡΑΜΜΟΣ


Φωνή διαμαρτυρίας και αντικομφορμισμού, εναλλακτική παρουσία, ο 34χρονος Killah P, ή κατά κόσμον Παύλος Φύσσας, που μαχαιρώθηκε από 45χρονο ακροδεξιό στο Κερατσίνι, άφησε το στίγμα του στη μουσική μέσα από ιδιαίτερους στίχους και μοναδικές δημιουργίες.


Ο μουσικός, με το προσωνύμιο Killah P ήταν ενεργό μέλος της hip hop σκηνής από το 1997, είχε συνεργαστεί με γνωστά ονόματα και πολλά τραγούδια του κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Δημιουργός αρκετών σχημάτων, συμμετείχε σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές, ενώ είχε κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της Περιφέρειας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής hiphop.
Ο Killah P είχε συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής, όπως τον Δημήτρη Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια με τον οποίο δημιούργησε και ένα βίντεο με τίτλο «Κρίση», τον Λόγο Απειλή και άλλους.
Το «αποκούμπι» της μουσικής του διαδρομής ήταν η μη δισκογραφική κουλτούρα και το διαδίκτυο. Οι στίχοι του προφητικοί και συναισθηματικοί εξέθεταν συγκλονιστικά γεγονότα. Υπήρχαν αναφορές στην δολοφονία Γρηγορόπουλου και στα επεισόδια τόσο στην Αθήνα όσο και παλαιότερα στη Γένοβα με τη δολοφονία Τζουλιάνι και αλλού.
Το εναρκτήριο λάκτισμα της καλλιτεχνικής του πορείας ήταν το κίνημα του LOW BAP, τα «ερεθίσματα» των μουσικών του αυτιών ο mc hammerοι public enemy,οι run dmc και οι N.W.A, ενώ όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, το Killah P (Killah Past) σήμαινε «Δολοφόνος του Παρελθόντος«. Ένα όνομα που, όπως είχε πει, καθρέφτιζε τα πιστεύω του.
Όσο για πώς έβλεπε την εγχώρια μουσική είχε δηλώσει πως «η ελληνική σκηνή προσπαθεί να βγει από το κώμα αλλά ακόμα θέλει δουλεία», ενώ είχε χαρακτηρίσει τη Ραπ «ένα πολύ επικίνδυνο όπλο που το χειρίστηκαν εξίσου επικίνδυνα και διεστραμμένα μυαλά».
Τα προφητικά λόγια, αλλά και το «κήρυγμα» για απωθητικές καταστάσεις του σήμερα, έδιναν τη δική τους νότα στα τραγούδια του Παύλου Φύσσα που μιλούσαν για τέρατα με παράξενες στολές.

 Ελισάβετ Σταμοπούλου