ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Θεώνη Μούλτου
Η γυναικεία χορωδία «Πρωτόκλητος», υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου, συνεχίζει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οκτώβρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με μία πλειάδα ελληνικών αγαπημένων τραγουδιών. Τα
Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών», βραβεύει  12 Δημάρχους από Όλη την Ελλάδα, για την αγάπη την οποία έχουν επιδείξει προς τον Πολιτισμό και τον έχουν προωθήσει στους Δήμους τους. Την βραδιά θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά η γνωστή αοιδός Μαρία Μπεγνή με ττον Πάνο Δήμογλη στο πιάνο και η παιδική χορωδία «Ηλιάδη», υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Διαβάτης θα προλογίσει το νέο βιβλίο «Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα», της γαλλίδας φιλοσόφου Σιμόν Λε Μπαρόν.


Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, οι θιασώτες του Πολιτιστικού Οκτώβρη θα απολαύσουν μία υπέροχη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Σαρρή και τους συνεργάτες του και συμεμετοχή της Θεώνης Μούλτου, σε πολυαγαπημένα ελληνικά τραγούδια. 
Γιάννης Σαρρής
Άφθονο γέλιο  υπόσχεται η Κυριακή 27 Οκτωβρίου με το θεατρικό σχήμα «Το Αιτωλικό», που θα παρουσιάσει επί σκηνής την ξεκαρδιστική κωμωδία του Λαμπίς «Στάχτη στα μάτια».
Μαρία Μπεγνή


φωτό από την κωμωδία «Στάχτη στα μάτια»

 Όλες οι εκδηλώσεις στο Θέατρο «Δημήτρης Μπόγρης» στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, στις 8 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο.