Γιάννης Τσαβαρής: "Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"



Τελικά η αναμενόμενη και από τον ίδιο διαλαλούμενη τις τελευταίες εβδομάδες αποχώρηση του κυρίου Σπύρου Κουτσούκου από τον συνδυασμό μας είναι γεγονός.

Αφού τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του επιλογή που είναι ο συνδυασμός της υποψηφίας δημάρχου κας Ρούλας Νάνου την οποία ήδη έχει αποφασίσει και δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ευθέως δεν ανακοινώνει. Ελπίζουμε το κίνητρο αυτής της επιλογής του να μην ταυτίζεται με όσα διαδίδονται στην τοπική κοινωνία την τελευταία περίοδο, ότι δηλαδή πρόκειται για προϊόν πολιτικής συναλλαγής.


Παρότι βρισκόμαστε μπροστά στην εξέλιξη ενός άθλιου σεναρίου που σκοπό έχει την με κάθε τρόπο απώλεια της πλειοψηφίας της παρούσας Δημοτικής Αρχής κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς προχωράμε σταθερά στη λύση των προβλημάτων του τόπου.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες που με τη στήριξή τους στην προσπάθειά μας και με τη συμμετοχή τους ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» δίνουν τη σκληρότερη απάντηση σε όλα τα πολιτικά- επιχειρηματικά συμφέροντα.

Αυτοί δε που επιδιώκουν να φακλιδεύσουν το μέλλον του νησιού μας θα πάρουν ως απάντηση το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών τον προσεχή Μάιο.



Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής