Η παραχώρηση της Κυνοσούρας προβλέπεται στο Αναπτυξιακό σχέδιο του ΟΛΠ και θα εγκριθεί το Δεκέμβριο

η φώτο απο το Blog "ψιλή άμμος"
Διευκρίνηση - απάντηση έδωσε ο Γ. Τσαβαρής σχετικά με την παραχώρηση της Κυνοσούρας από τον ΟΛΠ στο δήμο Σαλαμίνας. 
Συγκεκριμένα με αφορμή τη δική μας ανάρτηση το  blog "ψιλή άμμος", κατηγόρησε το Δήμαρχο ότι ανακυκλώνει  δηλώσεις του Γ. Ανωμερίτη  για τη δημιουργία εντυπώσεων παραπέμποντας μάλιστα με φώτο, σε παλαιότερες αναρτήσεις από το 2012. 
[δείτε εδώ την ανάρτηση του blog "Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας"]

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γ. Τσαβαρής έγραψε σχετικά ότι:
"Σχετικά με την παραχώρηση της χρήσης της Κυνόσουρας από τον ΟΛΠ στο Δήμο Σαλαμίνας, διευκρινίζω ότι η εν λόγω δημόσια δήλωση του Γιώργου Ανωμερίτη, πέρα από τις προσωπικές συζητήσεις που έχουμε κάνει και τις δεσμεύσεις που έχει λάβει απέναντί μας, έγινε κατά και την εξέλιξη δίκης σχετικά με την εναπόθεση απορριμμάτων στο χώρο της Κυνόσουρας.


Η εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε χώρα στο Β' Τριμελές Πλη
μμελειοδικείο Πειραιά στις 18/11/013 και παρόντες ήταν το Προεδρείο και το Ακροατήριο του Δικαστηρίου, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, ο νομικός σύμβουλος καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Σαλαμίνας.

Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με όσα ελέχθησαν, η παραχώρηση προβλέπεται στο Αναπτυξιακό Σχέδιο του ΟΛΠ που εγκρίνεται από το Διοικητικό του Συμβούλιο αυτό τον Δεκέμβριο.
"


Οφείλουμε όλοι όσοι ζούμε στο νησί ανεξάρτητα πολιτικών επιδιώξεων και συμφερόντων να συστρατευόμαστε πίσω από ζητήματα που αφορούν το καλό όλων μας και να μην είμαστε μεμψίμοιροι και  κακόβουλοι. Υπάρχουν ζητήματα που άπτονται των προσωπικών μας πολιτικών πεποιθήσεων και καλό θα ήταν σε αυτά να υπήρχε γόνιμη σύνθεση και όχι άκαρπη αντιπαράθεση.