Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 31η Ιανουαρίου  2014 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   και ώρα 14.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 1.-Έγκριση  Προϋπολογισμού ,  Ετήσιου Προγράμματος  Δράσης ,Τεχνικού Προγράμματος και  Ολοκληρωμένου Προγράμματος  Δράσης του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία «Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.» ,οικονομικού Έτους 2014.

 2.-Τακτική επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. με τον επωνυμία  <Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας> ,οικονομικού έτους 2014.


3.-Έγκριση Προϋπολογισμού , του Ν.Π.Δ.Δ. με τον επωνυμία  «Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας» ,οικονομικού έτους 2014.

Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός , ότι όλα  τα Ν.Π.Δ.Δ. φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υποχρεούνται να έχουν εγκρίνει τον προϋπολογισμό κάθε έτους  τους μέχρι την 31η.1.2014 , σύμφωνα με το ΦΕΚ 18/25.1.2013 (Τεύχος Α΄ / Κεφ.Β΄ άρθρο 2 παρ.3).
Οι προϋπολογισμοί των Νομικών Προσώπων με τα συνοδευτικά έγγραφα ,υπεβλήθησαν στην Πρόεδρο του Δημ. Σ/λίου εντός της τρέχουσας εβδομάδος ,επομένως ήταν αδύνατη η έκδοση πρόσκλησης για τακτική Συνεδρίαση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης .1.2014 που ορίζει ο Νόμος.
                                                                       

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                                                                    ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ