Είδε τον χάρο με τα μάτια του (δεύτερη φορά) ο Γιοκαρίνης

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο γνωστός τραγουδιστής πως ζει. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε σοβαρό ατύχημα με το μηχανάκι του πριν από την Πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο και να γιορτάσει μόνος του την έλευση του νέου έτους στη ΜΕΘ. Η σύζυγός του Σοφία περιγράφει -πρώτη φορά- στην «Espresso» τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στο Πέραμα.

«Ολα είναι καλά πλέον, ο άντρας μου γλίτωσε από θαύμα. Ο Γιάννης έμεινε στην Εντατική τρεις μέρες. Μπήκε με πολλαπλά κατάγματα και υποβλήθηκε σε επέμβαση που κράτησε έξι ώρες. Δόξα τω Θεώ, δεν παρουσίασε καμία επιπλοκή» μας λέει η Σοφία Γιοκαρίνη και εξηγεί πώς συνέβη το ατύχημα.

«Το κακό έγινε στις 29 Δεκεμβρίου, γύρω στις 7.00 το απόγευμα στο Πέραμα. Το προηγούμενο βράδυ ο Γιάννης έπαιζε μουσική στα Εξάρχεια και είχε κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες. Γύρισε σπίτι στις 6.30 και στις 11.00 έφυγε για να πάει στη Σαλαμίνα να ταΐσει τις κότες και τα πουλάκια. Στον γυρισμό τού... έκατσε η στραβή. Κάποιο αμάξι πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από δίπλα του, τον ταρακούνησε, εκείνος έχασε τον έλεγχο κι έκανε ζιγκ-ζαγκ, δεν κατάφερε να επαναφέρει το μηχανάκι και έπεσε».

Για καλή τύχη του τραγουδιστή κάποιοι περαστικοί τον είδαν πεσμένο και ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο. «Ο Γιάννης είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οταν συνήλθε, έδωσε το τηλέφωνό μου και με κάλεσαν από τα επείγοντα. Μούδιασα ολόκληρη, πάγωσα. Μου είπαν “σας τηλεφωνούμε από τα Επείγοντα του Θριάσιου, έχει χτυπήσει ο σύζυγός σας”».

Οταν η Σοφία πήγε στο νοσοκομείο, ταραγμένη και σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που αντίκρισε. «Οταν έφτασα, είδα έναν άνθρωπο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από το πέσιμο είχαν γυρίσει τα πόδια του. Είχε πολλαπλά κατάγματα στους μηρούς και ράγισμα στη λεκάνη. Οι γιατροί μού είπαν ότι πρέπει να εγχειριστεί και μάλιστα πως η επέμβαση θα ήταν πολύ δύσκολη. Ο Γιάννης όμως είναι θηρίο! Ημουν έξω από την πόρτα του χειρουργείου κι ύστερα από εξάωρη εγχείρηση τον είδα να βγαίνει και να μου λέει “αγάπη μου, τα καταφέραμε”».

Ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο, όμως εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ η Σοφία δεν έχει λείψει στιγμή από δίπλα του. «Ακόμη δεν περπατάει, θα πάρει αρκετό καιρό, όπως μας είπαν οι γιατροί. Εχουμε αρχίσει ήδη τις φυσικοθεραπείες».

Να θυμίσουμε ότι ο συμπαθής καλλιτέχνης και η σύζυγός του Σοφία είχαν μαζί τροχαίο ατύχημα το 2011, ανήμερα τη γιορτή του Ευαγγελισμού. Μάλιστα και τότε είχαν γλιτώσει από θαύμα.

πηγή: espressonews.gr