Ακυρώθηκε το 1ο ENDURO therapy στα Κανάκια Σαλαμίνας

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ και ενώ όλα ήταν έτοιμα!!!!

Το ENDURO therapy ακυρώνεται .........επειδή κάποια άτομα του εξωραϊστικου συλλόγου οικιστών Κανακιων,με τον πρόεδρο τους Ανδρέα Κονσολενα θεωρούν ότι η περιοχή τους ανήκει,ότι αγαπουν και προστατεύουν το δάσος,περισσότερο απο όλους εμάς.

Και με συνεχείς επιστολές τους στο δασαρχείο,αστυνομία,τροχαία,ΓΑΔΑ,και όπου αλλού μπορούσαν δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ,που παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ,και του αντιδημάρχου Σαλαμινος,που υπό την αιγίδα του δήμου ήταν η εκδήλωση,να συνεχίσουμε ,οι πληροφορίες μας ήταν ότι θα δημιουργειτο πρόβλημα και δεν θέλαμε σε καμμιά περίπτωση να σας υποβάλλουμε σε τέτοια διαδικασία και ταλαιπωρία !!!!


Η ΛΕ.Μ.Σ ο δήμος Σαλαμινος και εγώ,σας ζητάμε συγνώμη για την χαρά που δεν μπορέσαμε να σας χαρίσουμε,θα ήταν πραγματικό ENDURO therapy ,η διαδρομή τα είχε όλα!!!!

(στη διάθεση οποίου θέλει να την οδηγήσουμε σε προσωπικό επίπεδο),ειλικρινά δεν στεναχωρήθηκα για τον χρόνο που χάλασα στο βουνό στήνοντας όλο αυτό (μου άρεσε εξάλλου ) ούτε για τα έξοδα που κάναμε,στεναχωριέμαι για την γιορτή που θα χάσουμε και για την απόλαυση που θα στερηθητε..........
Συγνώμη .....

ENDURO THERAPY Κανακια Σαλαμινα 23/2/2014 ώρα 10.30
Μια εντουρο βόλτα στα πρότυπα ενός αγώνα ENDURO, με αρχή, τέλος, ΣΕΔ, ειδική, με περάσματα Pro, και χόμπι αλλά και μεγάλα on/off και γουρούνες (αν συμπληρωθούν συμμετοχές).
Το σύνολο των χιλιομέτρων θα ειναι 54 για την Pro, 45 για την χόμπι, και γύρο στα 35 για τα on/off, χωρίς την ειδική που θα ειναι 2.5 χλμ και θα γίνει 3 φορές. Ολα τα μονοπάτια θα έχουν ταμπέλες με ονομασία και ενα αριθμό που θα δηλώνει τον βαθμό δυσκολίας, στην ειδική θα υπάρχει ασθενοφόρο και Γιατρος, θα υπάρχουν άτομα της ΛΕ.Μ.Σ σε όλη τη διαδρομή για βοήθεια όπου χρειαστεί, θα υπάρχουν φωτογράφοι και στην ειδική αλλα και στα ενδιαφέροντα μονοπάτια, (όπως το Πορτο Κατσίκι, ο θυμωμένος βοσκός, το Θιβέτ)
Η συμμετοχή θα ειναι 12 ευρώ μαζί με το αναμνηστικό μπλουζάκι.
Απαραίτητη προϋπόθεση πλήρης εξοπλισμός ENDURO (κράνος, μπότες θωρακας, δίπλωμα οδήγησης, και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργικά κατάσταση).
Δηλωστε συμμετοχή έγκαιρα για να μπορέσω να υπολογισω μπλουζάκια.
Αίτηση συμμετοχής υπάρχει στο πιο πάνω,αλλα και στο τηλ μου 6944317228 Θανασης Ξενος

Η ΛΕ.Μ.Σ (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνος) υπό τήν αιγίδα τού δήμου Σαλαμίνος διοργανώνει τό 1ο ENDURO THERAPY, μία εντουροβόλτα στά πρότυπα ενός αγώνα εντούρο, με μία διαδρομή 56 χλμ, με χόμπυ περάσματα αλλά και pro, x-pro, on/off και quad, με μία ειδική 2,5χλμ που θα περαστεί 3 φορές έτσι για να γουστάρουμε καί εμείς αλλά καί οι φίλοι μας πού θά έρθουν νά μας δούν!

πηγή: enduro.gr