Γιατί ακόμα αντιδράτε στη λειτουργία Γραφείου ΙΚΑ, κε Τσαβαρή ; Γιατί ταλαιπωρείτε τους συνδημότες με το πήγαιν΄ ελα στο Πέραμα ; Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετείτε ;



Μετά την προχθεσινή δημοσίευση του συγκεκριμένου εγγράφου-φωτιά του ΙΚΑ, είναι φυσικό ο δήμαρχος να έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση.
Θλίβομαι όμως διότι, αντί να αναγνωρίσει και να διορθώσει έστω και τώρα το βαρύτατο ολίσθημα του, προσπαθεί με έωλα και παραπλανητικά επιχειρήματα να το παρακάμψει, συγχρόνως δε να μεταθέσει τις βαριές ευθύνες του στον …Επίτροπο.

Ισχυρίζεται λοιπόν εν κατακλείδι, ότι εκείνο που τον έκανε να μην αποδεχθεί την πρόταση του ΙΚΑ,  είναι ότι ο Επίτροπος δεν εγκρίνει εντάλματα πληρωμής για λειτουργικά έξοδα άλλων υπηρεσιών.

Τι κάνεις, Γιάννη;  Κουκιά σπέρνω!

Αυτό που λέτε κε Τσαβαρή είναι αυτονόητο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωσή μας.  Σχέση θα είχε μόνο στην περίπτωση που το ΙΚΑ σας ζήταγε να του νοικιάσετε Γραφείο και το νοίκι να το πληρώνει ο Δήμος.
Αντίθετα, εκείνο που το ΙΚΑ σας ζήτησε είναι να στεγάσει το Γραφείο του σε ένα υφιστάμενο δημοτικό κτίριο, ώστε η κάλυψη των λειτουργικών δαπανών από το Δήμο να είναι συμβατή με το νόμο.
Αρα, τι σχέση έχει ο Επίτροπος από τη στιγμή που δεν θα εκδοθούν εντάλματα;
Ποιόν κοροϊδεύετε;

Τόσο η φιλοξενία των συγκεκριμένων υπηρεσιών σε Δημοτικό κτίριο, όσο και η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων είναι απλά θέμα απόφασης του ΔΣ και δεν εμπίπτει στον έλεγχο κανενός Επιτρόπου.
Συνεπώς, ο ισχυρισμός του κ.Τσαβαρή είναι και προσχηματικός και αστήρικτος.

Στις 18/9/2013 το ΔΣ πήρε απόφαση να στεγάσει το Γ.Ε.Φ. στο ισόγειο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Σαλαμίνας. 
Ό,τι λοιπόν κάναμε για το Γ.Ε.Φ., το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνετε και για το Γραφείο ΙΚΑ.

Τα ψέματα τέλειωσαν.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε.
Οι εξηγήσεις σου δεν πείθουν πλέον κανέναν.
Ήλθε η ώρα της δράσης και της αποκατάστασης της αδικίας.
Οφείλεις ως δήμαρχος  να δρομολογήσεις άμεσα τη σύσταση του Γραφείου του ΙΚΑ Οφείλεις να απαλλάξεις τον κόσμο από την ταλαιπωρία του πήγαιν’ελα  στο Πέραμα
Οφείλεις να μας απαντήσεις, γιατί επί 13 μήνες κράταγες το σημαντικό αυτό έγγραφο του ΙΚΑ ερμητικά κλεισμένο στο συρτάρι σου;
Τι εξυπηρετούσε αυτή η σιωπή;
Ποιοί επωφελούνται;
Γιατί το απέκρυψες;
Απαντήστε κε Τσαβαρή !!                                                     
                                                                                                        Σαλαμίνα 29/3/2014

                                                                                                                  Ρούλα  Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας