Στις 2 Ιουλίου το All Star game του Ε.ΨΥ.ΜΕ.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό που υφίστανται τα Άτομα με Αναπηρίες φέρνοντας κοντά μας συμπολίτες. 

Στις 02 Ιουλίου 2014 στις 18:00μ.μ στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου) η Ε.ΨΥ.ΜΕ διοργανώνει αθλητικό αγώνα καλαθοσφαίρισης – ALL STAR GAME. Στον αγώνα αυτό θα συμμετέχουν εκπαιδευόμενοι της Ε.ΨΥ.ΜΕ (ενήλικοι με αυτισμό νοητική αναπηρία και ήπια ψυχιατρικά) απέναντι σε σημαντικά ονόματα παλαιμάχων (Σ.Π.Α.Κ.Ε) και επαγγελματιών (Π.Σ.Α.Κ) Ελλήνων καλαθοσφαιριστών. Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και ελευθέρων βολών μεταξύ των εκπαιδευομένων της Ε.ΨΥ.ΜΕ. 

Στο χώρο του γηπέδου θα υπάρχει παζάρι με δημιουργίες των εκπαιδευομένων του Φορέα μας ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος όπου θα κληρωθούν για τους θεατές δώρα – δημιουργίες των εκπαιδευομένων μας. Το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί είναι μια υπογεγραμμένη φανέλα του σπουδαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ). Μια φανέλα την οποία θέλησε ο ίδιος ο αθλητής να δωρίσει στην Ε.ΨΥ.ΜΕ για την ενίσχυση του έργου της, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την αξία της. Τέλος την ασφάλεια της δράσης θα εγγυηθεί η Ο.ΔΙ.Κ Αττικής (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων). 

Σας προσκαλούμε ΌΛΟΥΣ, άνδρες, γυναίκες, οικογένειες και παιδιά, μικρούς και μεγάλους να γεμίσετε τις κερκίδες του κλειστού γηπέδου Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου) για να ενισχύσετε την προσπάθεια και τη χαρά των εκπαιδευομένων με το χειροκρότημά σας. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Ακόμα, άξιοι συγχαρητηρίων και ζεστού χειροκροτήματος είναι οι σπουδαίοι αθλητές (Σ.Π.Α.Κ.Ε και Π.Σ.Α.Κ) που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες της Ε.ΨΥ.ΜΕ. 



πηγή:zougla.gr