ΝΟΒΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ θα τελεστεί  Αγιασμός για την νέα Ιστιοπλοϊκή περίοδο και την έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας για παιδιά.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα μαθήματα του νέου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης 

Αθλητική Δραστηριότητα 
Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 2015, που διεξήχθη στο Αίγιο από 23 έως 26 Αυγούστου. 


Ο ΝΟΒΣ από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει με πέντε αθλητές τους Διεθνείς Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist και laser που θα διεξαχθούν στο Καστελόριζο.  

Το Σαββατοκύριακο 26, 27 Σεπτεμβρίου, ο ΝΟΒΣ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Α.Ν.Α.Δ. Περάματος και την συμπαράσταση των Δήμων Σαλαμίνος και Περάματος διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2015», τιμώντας την επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας, στην διαδρομή Φάληρο – Σαλαμίνα το Σάββατο και Σαλαμίνα, Φανερωμένη – Πέραμα την Κυριακή, συνολικής απόστασης 50 ναυτικών μιλίων. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα γίνει απονομή επάθλων της πρώτης διαδρομής Φάληρο – Σαλαμίνα, καθώς και απονομή πτυχίων του 12ου Σχολείου Ανοιχτής Θαλάσσης στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ, με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου με πρόγραμμα πνευστών.