Υπουργοποιήθηκαν δύο βουλευτές που εξελέγησαν από την Β' Πειραιά - Χαμός στο twitter με τον Δ. Καμμένο

Υπουργοποιήθηκαν δύο βουλευτές που εξελέγησαν από την Β' Πειραιά και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως υφυπουργός τοποθετήθηκε ο Δ. Βίτσας που είχε τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Π. Λαφαζάνη και ο Δ. Καμμένος από τους ΑΝ-ΕΛΛ που αναλαμβάνει υφυπουργός Υποδομών.
Ο τελευταίος μάλιστα έχει σηκώσει πόλεμο εναντίον του στα κοινωνικά δίκτυα λόγω θέσεων που είχε διατυπώσει στο παρελθόν από τον λογαριασμό του στο twitter με το nickname porta-porta.

Τα tweets του «Porta porta», όπως ήταν το nickname του, χιλιάδες, πολλά εκ των οποίων επιθετικά. Στο στόχαστρό του ομοφυλόφιλοι, εβραίοι και άλλοι. Από σήμερα στο στόχαστρο του Twitter ο ίδιος...


Οι χρήστες του Twitter από χθες το βράδυ, όταν και ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση του κ. Καμμένου έδωσαν... ρέστα. Αλλοτε με χιούμορ και άλλοτε χωρίς, εκφραζόμενοι απλά, σχολίασαν την υπουργοποίησή του.

Το ελληνικό τουήτερ εκπροσωπείται στην κυβέρνηση από τον αγαπητό @PORTAPORTA.
Χάσαμε και δεύτερη θέση επειδή αδικήθηκε ο @NikNikolopoulos.
ο portaporta θα μας παει τοιχοτοιχο
Είπαμε, ξεκίνα να σβήνεις
ΥΠΟΥΡΓΟΣ @PORTAPORTA Και μην ξεχνατε.Από τις 2.500 εβραιων που εργαζοταν στους Διδυμους Πυργους,εκεινη την ημερα δεν πηγε κανενας να εργαστη
Οι Συριζαίοι διυλίζατε τον Άδωνη και καταπίνετε τον @PORTAPORTA, υποκριτές.
"Ο καραγκιόζης αστροναύτης " ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ! "Ο πορταπόρτας υφυπουργός!" (@PORTAPORTA)
Υφυπουργός Υποδομών ο @PORTAPORTA. Ας κάνει ο Τσίπρας να κατεβάσει νομοσχέδιο για LGBT, θα κατέβει με μπουλντόζες και γερανούς στο δρόμο.
Η μοναδική χρησιμότητα του Πόρτα Πόρτα που μπορώ να σκεφτώ είναι να λένε στον Καμμένο "είσαι ακροδεξιός" και να απαντά "απλή συνωνυμία".
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Δημήτρης Καμμένος ή αλλιώς πόρτα-πόρτα ή αλλιώς μεταναστεύστε όσοι μπορείτε.
Βλεπεις τον Πόρτα πορτα και νοσταλγείς τον Χαϊκάλη
Αφού έγινε υφυπουργός ο Πόρτα Πόρτα έκπληξη δημιουργεί η μη αξιοποίηση Λιακόπουλου.
Το θέμα είναι ότι ο Πόρτα Πόρτα, θα κοιτάει όλα αυτά που του κάνετε RT και δεν θα καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα...
Κάποιοι «θυμήθηκαν» και παλαιότερα tweets του, ομοφοβικού χαρακτήρα, αλλά και ένα συγκεκριμένο στο οποίο αποκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «εγκληματία».