ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ... οι βουλευτές από τον αποκλεισμό των Σαλαμινίων στο Πορθμείο Περάματος!

Κανένας βουλευτής, κανενός κόμματος δεν στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση διαμαρτυρίας των Σαλαμινίων που σήμερα το μεσημέρι έκλεισαν συμβολικά για μια ώρα το Πορθμείο Περάματος, διαμαρτυρόμενοι για την παραχώρηση του ιερού χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, στη διαδικασία πώλησης του ΟΛΠ! 

 Είναι απίστευτο… αλλά αληθινό, γεγονός με μεγάλη πολιτική σημασία ότι ούτε ένας βουλευτής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παρευρεθεί στην εκδήλωση και όλοι έτσι, «έκλεισαν το μάτι» συμφωνώντας με την εφαρμοζόμενη πολιτική, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ψήφιση των πάντων στη Βουλή. Η απουσία των βουλευτών που είχαν κληθεί από το Δήμο και την Διαπαραταξιακή Επιτροπή αγώνα, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλους τους Σαλαμίνιους που συμμετείχαν και έντονα επικριτικά σχόλια. 



• Να σημειωθεί ότι πρόσφατα, σε αντίστοιχη εκδήλωση-πορεία διαμαρτυρίας του Δήμου Κερατσινίου για το θαλάσσιο μέτωπο των Λιπασμάτων, ηγήθηκαν οι βουλευτίνες Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη, που σήμερα απαξίωσαν την διαμαρτυρία της Σαλαμίνας με την απουσία τους.

 • Ωστόσο απείχαν και οι άλλοι βουλευτές. Ο Γιάννης Τραγάκης της Ν.Δ. και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ και φυσικά η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ. 

• Εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Προέδρου της ΛΑΕ, απουσία που, κάπως, κάλυψε η παρουσία Σαλαμίνιων συντρόφων του. Μεγάλη η αγανάκτηση Στην εκδήλωση η Δήμαρχος Ρούλα Νάννου κατήγγειλε την πολιτική παραχώρησης, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος και οι υπόλοιποι ομιλητές. Έντονη κριτική έγινε στον -παριστάμενο πάντως- Γενικό Γραμματέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα, ο οποίος ναι μεν στήριξε τη διαμαρτυρία, ωστόσο το κόμμα του στηρίζει την αντίθετη πολιτική στη Βουλή και στην κυβέρνηση! 

 • Όπως έγινε γνωστό, θα γίνουν και άλλες κινήσεις και επαφές, ωστόσο το θέμα δεν φαίνεται να μπορεί να «σηκωθεί» πολύ, καθώς όσοι ψηφίστηκαν από τη Σαλαμίνα… εφαρμόζουν τώρα άλλες πολιτικές και αδιαφορούν επιδεικτικά για τις αντιδράσεις! 

DIAMARTYRIA 2
DIAMARTYRIA 3
DIAMARTYRIA 4
Οι φωτογραφίες είναι του συναδέλφου, Τάκη Μαυρέα.
πηγή:limani24.gr