«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

ΧΩΡΟΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ( To Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί καθημερινά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας από 11.00 ~ 14.00 & από 18.00 ~ 21.00 


ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
Στο Εργαστήρι του ο Αη - Βασίλης σε περιμένει να φωτογραφηθείς μαζί του, να σε κεράσει σοκολατάκια και να γράψεις την δική σου ευχούλα στις κάρτες του!!
Η καλύτερη ευχή θα βραβευθεί
Στο χιονόσπιτό της η Χιονάτη θα σε μάθει να ζυμώνεις κουλουράκια, θα βάφεις το προσωπάκι σου με χρυσόσκονη, και θα παίξεις μαζί της!!!
Στο σπιτάκι του Ξωτικού θα ακούσεις το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και θα λάβεις μέρος σε αυτό σαν να είσαι κι εσύ ένας από τους ήρωες του !


ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ Ωρα 18.00΄ Ο θίασος "Σκιές και γέλια " θα παρουσιάσει το έργο "Ο Καραγκιόζης και τα καλικαντζαράκια"στην Αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη . 


ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ Ωρα 20:30΄Η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας θα δώσει εορταστική συναυλία στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Χρόνη Μιχαλάκη. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ Ωρα 17.30΄Παράσταση από κλόουν της εταιρείας 'ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ" με την συμμετοχή όλων των παιδιών. Θα μοιραστούν σοκοφρέτες από την εταιρεία ΙΟΝ.


ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ~ Ωρα 17.00΄: 

Παρουσίαση του παραμυθιού του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΕΥΧΗ» των εκδόσεων <ΑΝΙΜΑ>. Mικροί και μεγάλοι θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους, μέσω της διαδραστικής παρουσίασης των παραμυθιών από
την νεράιδα του παραμυθιού. Τα κέρδη του ο συγγραφέα θα τα διαθέσει για τις ανάγκες του Ειδικού σχολείου Σαλαμίνας στο Καματερό