ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ SHOOT FOR HOPE 2015

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27-12-2015 ο πρώτος φιλανθρωπικός  αγώνας πρακτικής σκοποβολής στο σκοπευτήριο Οινοφύτων με την παρουσία 100 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα αλλά και πλήθος θεατών που παρακολούθησαν την σκοπευτική αυτή δραστηριότητα. Συνδιοργανωτές σύλλογοι ήταν ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας και ο σκοπευτικός όμιλος Αγωγή.



Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της σκοπευτικής ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) και της Περιφέρειας Αττικής αλλά και με τις χορηγίες πολλών εταιριών από όλη την Ελλάδα όπου αντί για χρήματα συμμετοχής στον αγώνα συγκεντρώθηκαν περίπου δύο τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία είδη μοιράζονται σε άπορες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογος αγώνας γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο από πλευράς συμμετοχών και θεατών όσο και από πλευράς οργάνωσης όπου οι δύο διοργανωτές σύλλογοι ΣΚΟΠΟΣ και ΑΓΩΓΗ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτήν την εκδήλωση.



Τέλος αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συνεισφορά του σκοπευτικού ομίλου Οινοφύτων για την φιλοξενία του αγώνα, καθώς και η σημαντική  βοήθεια όλων των χορηγών και εθελοντών για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.