ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ανεπαρκείς, απροετοίμαστοι χωρίς στρατηγική σκέψη για τις ιχθυοκαλλιέργειες στην Αττική, σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο παρωδία που συνεδρίασε χθες, που άλλη ήταν η εισήγηση της υπηρεσίας που ήρθε για ψήφιση όσον αφορά για το ιχθυοτροφείο στο Πυργιακόνι, άλλη ήταν η εισήγηση της διοίκησης που προέκυψε, που ούτε και αυτοί κατάλαβαν μέχρι τελευταία στιγμή τι ψήφισαν και πρέπει να δούνε και να δούμε το τελικό κείμενο που θα βγει στην διαύγεια πως θα το έχουν διαμορφώσει.


Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Τι και αν διαμαρτυρήθηκε η Δήμαρχος , τι και αν μίλησε ο Χατζήπερος , τι και αν τους τα έψαλλα χοντρά από βήματος αλλά και από την εξέδρα εγώ , αυτοί που μένουν στην Γλυφάδα , στη Βούλα στην Βουλιαγμένη και σε όλη την Αττική Περιφερειακοί σύμβουλοι , που πολλοί από αυτούς δεν έχουν πατήσει στη Σαλαμίνα, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις διαχρονικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Σαλαμίνας και την κοινωνία και ψήφισαν θετικά (κατά πλειοψηφία) και σφράγισαν το πραξικόπημα Γερουλάνου το 2011 για τις ιχθυοκαλλιέργειες.
Όσον αφορά για την Σαλαμίνα είναι άξια της μοίρας της , αφού οι μόνοι που βρέθηκαν στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου χθες ήταν η Δήμαρχος, ο γράφων, ο Πρόεδρος από τα Κανάκια Ανδρέας Κονσόλενας και ο Πρόεδρος των Κρητών Πάνος Μπράβος, ενώ θα έπρεπε να είχαμε κατακλύσει την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τους είχαμε κράξει.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος