Πινγκ πονγκ- Α2 Γυναικών-Ψηφίστε την Μαλαματένια Παπαδημητρίου για την MVP του 6ου διημέρου

Μαλαματένια Παπαδημητρίου....Η 12χρονη αθλήτρια από την Σαλαμίνα ξανά προτεινόμενη για καλύτερη παίκτρια στην Α2 Εθνική κατηγορία κέρδισε την Έλλη Φίσερ 15 ετών νούμερο 1 κορασίδα στο raking list και την Γερασιμάτου επίσης 15 ετών νούμερο 2 στο raking list και οι δυο διεθνείς...Η Παπαδημητρίου βρίσκεται στο νούμερο 8 του raking των κορασίδων...δηλαδή ως 15 ετών και στο νούμερο 1 των παγκορασίδων δηλαδή ως 12 ετών!!!
Ανοίξτε το σύνδεσμο εδώ...ψηφίστε..και κοινοποιήστε!!!!



Σπουδαία παιχνίδια περιελάβανε το τελείωμα της Α2 Γυναικών, αν και το ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή είχε χαθεί, πριν… ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Οι αναγνώστες του Sportsland έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις πολυτιμότερες αθλήτριες του διημέρου. Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση που κάποιες αθλήτριες ισοβαθμήσουν  (σ.σ. έχουν βγει ίδιες φορές MVP κατά τη διάρκεια της χρονιάς), τότε ο προπονητής κι ένας παίκτης κάθε ομάδας της κατηγορίας θα ψηφίσουν για την MVP της χρονιάς.
Η διαδικασία θα διαρκέσει έως την Κυριακή τα μεσάνυχτα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα
Η νικήτρια θα κερδίσει το έπαθλό της και πινγκπονιστικά δώρα από το GpSports.
Οι υποψήφιες γι αυτή την εβδομάδα είναι οι: Ελσα Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χριστίνα Φίλη

Ελσα Τέρπου (Μαγκουφάνα): Συνεπέστατη ήταν ακόμα ένα διήμερα η Τέρπου. Κέρδισε τις Μεχτέρ, Χατζάκη, Τουντάκωβα, Οικονόμου, ενώ έχασε από την Φίλη, κλείνοντας μία πολύ καλή χρονιά για την ίδια.
Μαλαματένια Παπαδημητρίου (ΓΑΟΠ):  Το καλύτερο διήμερο της καριέρας της, μέχρι στιγμής έκανε η Μάλαμα. Επικράτησε των Φίσερ, Γερασιμάτου Εικοσιπεντάκη και Νταβατζή, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση.
Χριστίνα Φίλη (Σάρισες): Η Χριστίνα Φίλη έδειξε την αξία της. Χωρίς ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα κι έδωσε τον τίτλο στις Σάρισες. Αυτό το διήμερο επικράτησε των Τέρπου και Γαζεπίδου