Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος - Οριακή νίκη του ΟΧΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες 20/3/2016 ημέρα Κυριακή από 8π.μ. έως 8μ.μ. στη Σαλαμίνα το άτυπο δημοψήφισμα για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο επικείμενο έργο της  υποθαλάσσιας ζεύξης  Περάματος-Παλούκια.
Γεγονός είναι ότι η είδηση περί δημοψηφίσματος ενόχλησε πολλούς για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα να κηρυχθεί ένας ανηλεής πόλεμος λάσπης κυρίως κατά της Δημάρχου που τόλμησε να κάνει αυτό που δεν έκανε ο προκάτοχός της δηλ. να αφήσει να μιλήσει ανεπηρέαστα το κυρίαρχο Σώμα που είναι ο λαός της Σαλαμίνας.

Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να υπονομεύσουν την διαδικασία αλλά τους γύρισε μπούμεραγκ.  Οι κασάνδρες  για ακόμη μία φορά διαψεύστηκαν.
Η διεξαγωγή ήταν ομαλή χωρίς εντάσεις και θύμιζε γιορταστική ατμόσφαιρα.
Η διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήθηκε για τη διεξαγωγή με την αμέριστη συμπαράσταση των εφορευτικών επιτροπών που απαρτίζονταν από δημοτικούς υπαλλήλους και δικηγόρους που επέβλεπαν την διαδικασία έφερε σε πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα που για πρώτη φορά έλαβε χώρα στο νησί μας. Τους αξίζουν όλους πολλά συγχαρητήρια. Οι πολυάριθμες κάλπες και παραβάν που είχαν στηθεί συνέβαλαν στο να μην ταλαιπωρηθεί  καθόλου ο κόσμος αφού η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν ξεπερνούσε το ένα λεπτό.
Ορισμένοι, ασθμαίνοντας από τον αγώνα δρόμου που έκαναν για να αμαυρώσουν την εικόνα του δημοψηφίσματος πού είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας,  προσέτρεξαν κατόπιν εορτής και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις να βγάλουν και ανακοινώσεις.  Οσα λέγονται  περί εκδόσεως Προεδρικού Διατάγματος του άρθρου 216 για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος , τη στιγμή που αυτό απαγορεύεται ρητώς από το Σύνταγμα της Ελλάδος μόνο ασχετοσύνη δείχνουν και μάλιστα για άνθρωπο που έχει διατελέσει δήμαρχος.. Δεν διερωτήθηκε καν γιατί 10 χρόνια τώρα δεν έχει αυτό εκδοθεί και γιατί τα δημοψηφίσματα που κάνουν όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας είναι άτυπα;
Και μιλάει για έλλειψη δικαστικών αντιπροσώπων όταν ξέρει ότι το δημοψήφισμα είναι άτυπο, ε’ τι να πει κανείς απ’ εκεί και πέρα;
Από την πρώτη στιγμή η Δήμαρχος δεν κρύφτηκε, ξεκαθάρισε τόσο στο Δημ.Συμβούλιο που πάρθηκε η απόφαση για το δημοψήφισμα όσο και στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε όλα όσα σχετίζονται με τη διεξαγωγή του άτυπου δημοψ/τος και μάλιστα το ονόμασε γενική συνέλευση.   Ζήτησε από όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαπαραταξιακή και δεν εμπόδισε κανέναν να παρευρεθεί ως εκλογικός αντιπρόσωπος του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ. Τα όσα καταγγέλλουν οι πολιτικοί αντίπαλοί της δεν ευσταθούν, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Το ότι δεν υπήρχαν στο τραπέζι οι εκλογικοί κατάλογοι τούτο οφείλεται σε νομικό κώλυμα. Ο ψηφοφόρος έδινε την ταυτότητα του, καταγράφονταν τα στοιχεία του και μετά το κλείσιμο της κάλπης τα διασταύρωναν με τους δημοτικούς καταλόγους. Ο λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώθηκαν αμέσως τα αποτελέσματα ήταν ότι έπρεπε πρώτα να γίνει η σχετική και απαραίτητη διασταύρωση για να εντοπιστούν οι διπλοψηφίσαντες.
Με την διασταύρωση αυτή διαπιστώθηκαν τα εξής: Όλοι οι ψηφίσαντες είναι δημότες Σαλαμίνας και ανέρχονται στους 4.584
Από αυτούς 4 τριπλοψήφισαν και 31 διπλοψήφισαν μεταξύ των οποίων και ένας αιρετός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Περικλής Βασιλικής ο οποίος γνωρίζοντας προφανώς ότι θα ανακαλυπτόταν από την διασταύρωση που έκαναν οι υπηρεσίες του Δήμου, προσέτρεξε με ανακοίνωσή του να δικαιολογήσει τη διπλοψηφία, πράξη που δεν του περιποιεί τιμή.
Τέλος, επειδή ορισμένοι ετεροδημότες απαίτησαν επιμόνως να ψηφίσουν και προκειμένου να μη διασαλευτεί η τάξη, στήθηκε μία ακόμη κάλπη στο κάθε δημοτικό κατάστημα ειδικά για τους ετεροδημότες που ανήλθαν συνολικά στους 85.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έχει ως εξής:
ΟΧΙ          49,68 %   
ΝΑΙ          48,79 %
ΛΕΥΚΑ     0,45 %
ΑΚΥΡΑ     1,08 %
Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας κατά δημοτική κοινότητα.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες μας που έδωσαν το παρόν κι εκφράσανε ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους η οποία θα γίνει σεβαστή και θα αποτελέσει πυξίδα για την όποια εξέλιξη του θέματος της ζεύξης.
                                                                    Σαλαμίνα  21/3/2016

Ισιδώρα Νάννου                                         Διαπαραταξιακή επιτροπή
Δήμαρχος Σαλαμίνας                                  διεξαγωγής δημοψηφίσματος


Σχόλια

 1. Ανώνυμος22/3/16 01:03

  καλά τρέξτε να κρυφτείτε μιλάμε για ασχετοσύνη ολικής βγάζει ανακοίνωση η διαπαραταξιακή και το μόνο καημό που έχει είναι να βρίσει τον πρώην τον δημοτικό σύμβουλο....για την συμμετοχή δεν είπες τίποτα κυρά Ρούλα για το πώς ελέγχατε ποιος είναι δημότης και ποιος όχι δεν μας είπες. Από το πνεύμα της ανακοίνωσης και την έκταση φαίνεται πόσο σκατά τα κάνατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 01:17

   Με τέτοια βλακεία που σε δέρνει, τι θα καταλάβεις κι αν σου πει; Η συμμετοχή ήταν 20% αυτών που ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές, αλλά τι σημασία έχει; Ξέρεις ρε φίλε τι σημαίνει διασταύρωση; Ξέρουν ποιοί, πόσοι, πού και πότε. Το μόνο που δεν ξέρουν είναι τι ψηφίσανε.
   Το δημοψήφισμα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και δεν άνοιξε ρούπι.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 07:23

   Φιλε μου χωρίς καμία πρόθεση για διαμαχη ο τροπος που αναγνωριζαν τους δημότες ξερεις ποιος ηταν??? Τους ρωτούσαν και ο,τι απαντησαν επαιρναν....μαλιστα σε γενομενη ερώτηση που εκανα ο ανθρωπος απο το ληξιαρχειο που παρευρισκοταν στη διαδικασία μου επιβεβαίωσε αυτο που σου λεω....αυτο πραγματικα δειχνει προχειρότητα! !

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 10:26

   Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ. Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΑΝΕ (ΑΜΕΛΗΤΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος22/3/16 01:12

  XΘΕΣ ΣΤΙς 12:07
  Ομοσπονδία Συλλόγων Σαλαμίνας
  20 Μαρτίου στις 12:07 μ.μ. ·
  Η ΟΕΕΣΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΩΡΑ 11.10 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
  ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΓΡΗΓΌΡΗΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΑΡΓΥΡΟΣ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

  ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙς 11 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΘΕΛΕ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΟΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ 28 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 31 ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 31 ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 07:47

   Ο σουλτάνος δε χαμπαριάζει, μόνο που δεν είμαστε μεσαίωνα.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος22/3/16 01:26

  ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΑΝ. ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΞΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος22/3/16 01:29

  Εντέλει, έτσι για να το καταλάβουμε. Μετράει ή όχι το δημοψήφισμα κάπου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 09:25

   Στην περιφερεια αττικης πειραια κ νησων μετραει.δρομολογουν εργα κ μετραν ψηφους.εργα μακετες φυσικα γιατι ειμαστε η μονη χωρα στην ευρωπη σε μνημονιο.αλλωστε χωρις περιβαντολογικη μελετη κ μελετη εργο δεν γινετε πλεον μονο στη β κορεα

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος22/3/16 01:37

  Να μας πείτε ποιο είναι το νομικό κώλυμα που δεν υπήρχαν εκλογικοί κατάλογοι. Ποιος νομικός το είπε και ποιος είναι ο νόμος που αναφέρεται. Εάν πατούσατε ένα κουμπί στο Δημοτολόγιο θα είχατε αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές κατά αλφαβητική σειρά και ανά περιοχή. Το κάνατε μπάχαλο και βρήκατε μόνο 31 διπλοψηφίσαντες. Τα ονόματα στον αέρα για να σας πούμε και αυτούς που δεν βρήκατε εσείς. Τώρα στον αέρα τα ονόματα για να ξευτιλιστείτε τελείως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 07:56

   Ποιος νοςμος ρε φίλε, δεν υπάρχει νόμος, αλητεία τους δεν έχει όρια.

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος22/3/16 01:56

  Έχεις δίκαιο 01.26. πρέπει να μαθουμε τα ονόματα της διαπαραταξιακής. να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες αυτού του μπάχαλου που έγινε. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 08:02

   Ο δευτερος που είχε το γενικό κουμαντο είναι αντιδήμαρχος και έχει την κόρη του στα φεριμποτ. όλοι το τσούρμο ήταν από το χαρέμι του σουλτάνου.

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος22/3/16 02:42

  Εσείς της διαπαραταξιακής ΤΟΣΟ ανίκανοι είστε πια;
  Όχι μόνο βγάλατε αποτελέσματα συνυπολογίζοντας ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ, αλλά κάνατε και λάθος πράξεις. Καλά δεν ξέρατε ότι:

  1) Στα αποτελέσματα δημοψηφισμάτων ΔΕΝ συνυπολογίζονται τα άκυρα/λευκά; Το άθροισμα ΝΑΙ και ΟΧΙ πρέπει να κάνει 100%.

  2) Και εντάξει αυτό δεν το ξέρατε και κάνατε ό,τι κατέβασε η κούτρα σας! Τα σωστά ποσοστά είναι (σύμφωνα με αυτά τα αριθμητικά στοιχεία που εσείς δίνεται) 49,15 ΝΑΙ και 49,30 ΟΧΙ! Ρε, κουτοί είστε;

  Και μη μου πει κανείς ότι μετά τις διασταυρώσεις βγαίνει αυτό - γιατί δεν δώσατε τα στοιχεία ΜΕΤΑ τις διασταυρώσεις τότε ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ;

  Παιδιά χωρίς πλάκα δεν μπορεί να είστε τόσο αστοιχείωτοι και να κάνετε ΤΟΣΟ του κεφαλιού σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος22/3/16 02:55

  Παιδιά κάποιο λάθος κάνετε.
  1) Δεν υπολογίζονται τα άκυρα - λευκά στο τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει το άθροισμα ΝΑΙ και ΟΧΙ να κάνει 100%.
  2) Ακόμα κι αν υπολογίζονταν τα άκυρα - λευκά, τότε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνεται είναι 49,15% ΝΑΙ και 49,30% ΟΧΙ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος22/3/16 04:35

  Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΤΕΣ ΗΝΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΤΩΝ ΩΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΤΟ ΝΑΙ ΔΕΦΤΕΡΟΝ ΕΠΙΡΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΣΕ ΣΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΠΛΟΨΙΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 06:13

   Το "ΚΑΠΗ" το πέτυχες

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 09:24

   και το ''οχι'' με την δευτερη

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 10:28

   Εντάξει ρε 4.35 αλλά μας εβγαλες τα ματια ηρεμησε απαπα

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/16 20:29

   Ρε πήγαινε γρήγορα πίσω στο δημοτικό λεμεεεεεεεεεεεεεε

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος22/3/16 08:04

  Τι έχετε να πείτε τώρα που το όχι βγήκε; Κατάποση γλώσσης; Τρομάρα σας που πιστεύατε πως θα βγει το ναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 14:26

   Μα ήταν σίγουρο ότι θα "έβγαζαν" το ΟΧΙ με το στανιό και μάλιστα με μικρή υπεροχή για να μην τους πάρουν με τις κοτρώνες..
   Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ...
   Τα μεγάλα κορόιδα είναι όσοι πήγαν να ψηφίσουν, νομίζοντας ότι συμμετέχουν σε σοβαρή διαδικασία.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος22/3/16 08:12

  Τελειωσε το ατυπο δημοψηφισμα βγηκαν τα συμπερασματα ακουστηκαν οι αποψεις των κατοικων του νησιου.Η ζωη συνεχιζετε κανονικα κ χιλιαδες προβληματα που περιμενουν λυσεις.Και ολες οι παραταξεις κ οι πολιτες να συμβαλουν στην επιλυση τους.Καθαρες τεκμηριωμενες αποψεις οταν εκφραζοντε αλλοιως η σιωπη εινε χρυσος η γραφτα σην αμμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 08:23

   Τώρα που τελειωσε το δημοψιφισμα στυλ βορειας κορεας να μας πει η ρουλα τη γνωμη της για τη γεφυρα.Μέχρι τόρα μας ελεγε ότι δε μιλαει για να μην επιρεάσει τη γνωμη του ψηφοφορου,τωρα κυρία μου τι λετε, μηπως φοβοσαστε τους φιλους σας τους φεριμποτατζηδες/

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 09:57

   Δεν εινε τοσο φτηνιαρα η δημαρχος ναχει φιλους μαουνιερηδες(με σεβασμο για τους ναυτικους μας)εισε ασχετος ακομη κ στα διαπλεκομενα που παντα θα υπαρχουν παγκοσμια.Κ διαπλεκομενα υπαρχουν και στο ναι και στο οχι και στο δεν ξερω δεν απαντω.Καλα εκανε κ δεν διχασε την Σαλαμινα.Κ τελικα ατυπο ηταν γιατι δεν προβλεπετε απ το συνταγμα τετοια διαδικασια σε δημοσιο εργο κατ επιφαση δήμοσιο το σωστο.

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος22/3/16 08:18

  Να μας πει ο πολυξερος ποιος νομος του απαγορευε να εχει εκλογικους καταλογους, γιατι δεν φροντισε να εχει ενα δικηγορο σε καθε εκλογικο τμημα, γιατι δεν υπηρχαν εκλογικοι αντιπροσωποι και σφραγιδες στα φακελα. Αν ξερει αλλες εκλογες στυλ μπουρδελο να μας πει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος22/3/16 08:27

  Συνολικά κατατέθηκαν 3 προσφορές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Υπουργείο Υποδομών. Η ΜΕΤΚΑ, η ΤΕΡΝΑ και η Κ/Ξ Vinci Consessions-Vinci Highways-ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις θα είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν αυτό το έργο καθώς κατέθεσαν την σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος. Από την προεπιλογή θα κριθεί αν θα περάσει μία ή περισσότερες εταιρείες.


  Το επόμενο διάστημα θα είναι και το κρίσιμο καθώς πρόκειται για έργο που δημοπρατήθηκε με τη μέθοδο του ανταγωνιστικού διαλόγου και θα χρειαστεί να περάσουν περίπου 2-2,5 χρόνια όπου θα ξεκαθαρίσει το φυσικό αντικείμενο του έργου, ενώ θα συμμετέχουν όσες εταιρείες προκριθούν ως τελικές υποψήφιες και θα κληθούν να δώσουν τις οριστικές τους προσφορές. Μετά θα ακολουθήσει η ανάδειξη του αναδόχους (παραχωρησιούχος) που θα αναλάβει το project και φυσικά θα οριστικοποιηθεί και το χρονοδιάγραμμα του έργου που θα πιθανότατα θα φτάσει μέχρι το 2023-2024. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι φυσικά και η περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου.

  (από το ypodomes.gr)

  --------------------

  Όπως βλέπουμε, το δημοψήφισμα δεν είχε πραγματικό αντικείμενο στην παρούσα φάση με την έννοια του κατεπείγοντος. Θα μπορούσε να οργανωθεί καλύτερα, ξεκινώντας εδώ και μήνες έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο για το θέμα αυτό στον οποίο θα παρουσιάζονταν οι θέσεις υπέρ ή κατά της γέφυρας. Να τονίσω τη λέξη "θέσεις" γιατί το μεγαλύτερο μέρος των σχολίων εδώ, δεν είναι θέσεις αλλά κραυγές: πολλές εναντίον των φερυμποτατζήδων (με κατηγορίες χαζές για σκάνδαλα αδύνατο να γίνουν και πολύ μεγάλο κόμπλεξ επειδή βγάζουν λεφτά -και πρέπει πάντα να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα-) και άλλες τόσες εναντίον των "ξένων" που τολμάνε (τα λιγούρια...) να θέλουν και γέφυρα (ού να χαθούν... δεν φτάνει που έχουν την ύψιστη τιμή να ζουν στο καλύτερο μετά τη Χαβάη νησί στον κόσμο...).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος22/3/16 08:41

  Τώρα που τελειωσε το δημοψιφισμα στυλ βορειας κορεας να μας πει η ρουλα τη γνωμη της για τη γεφυρα.Μέχρι τόρα μας ελεγε ότι δε μιλαει για να μην επιρεάσει τη γνωμη του ψηφοφορου,τωρα τι λετε, μηπως φοβοσαστε τους τους φεριμποτατζηδες/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος22/3/16 08:50

  Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες μας που έδωσαν το παρόν κι εκφράσανε ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους η οποία θα γίνει σεβαστή και θα αποτελέσει πυξίδα για την όποια εξέλιξη του θέματος της ζεύξης.


  Να μας πούνε οι φωστηρες του δημου τι σημαινει ότι θα γινει σεβαστή η γνώμη τους και θα αποτελέσει πυξίδα για το θεμα.
  Ποια γνώμη ρε βλάκες, το ρεζίλι των σκυλιών που το βαφτίσατε δημοψήφισμα??????, το 50%-50% που λέει ναι και οχι στη γεφυρα?????
  Θα λέτε λίγο ναι και λίγο οχι??????
  Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 10:31

   Ποιό είναι ξεφτίλα ρε κόπανε, το 50-50;
   Αυτό έδειξε η κάλπη και πάνω σ΄αυτό θα κινηθούν.
   Τι δεν καταλαβαίνεις, μπουμπούνα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 11:16

   Δηλαδή ένα βήμα μπρος, ένα πίσω;

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος22/3/16 09:01

  Ο Σουλτάνος και το χαρέμι του νομίζουν ότι βρίσκονται στο μεσαίωνα. Οργανώσανε ένα δημοψήφησμα σουργελο, γελανε και οι κοτες και λεει ότι είναι η γνώμη του λαού, ποιου λαού ρε βλάκα? Νομίζεις ότι η γεφυρα θα γίνει για τους ελάχιστους που ψήφισαν και διπλοτριπλοψήφισαν, ή για όλους τους σαλαμίνιους, μόνιμους και περιστασιακούς, που έχουν σπιτια και περιουσίες, που έρχονται σαβατοκύριακα, που δουλεύουν και πηγαινοέρχονται;
  Μεγάλη ιδέα έχετε για πάρτη σας απατεώνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 09:11

   Να διοργανώσει και το Πέραμα δημοψήφισμα γιατί θα χρησιμοποιούν τη γέφυρα και το Κερατσίνι και ο Κορυδαλλός και ο Πειραιας και ολοι. Εκτός αν ζητάτε χαρτί κτηματολογίου για να περάσετε απέναντι.
   Βλέπετε κάποιοι νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και όλα γίνονται για πάρτη τους.

   Να ζητάτε χαρτί κτηματολογίου και στα φεριμποτ μαουνιέρηδες.

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος22/3/16 09:03

  Αφού καταλάγιασε η σκόνη του ''άτυπου'' δημοψηφίσματος ώρα να καταθέσουμε απόψεις και γνώμες για τα πραγματικά προβλήματα του νησιού τις απόψεις και τις πιθανές λύσεις αλλά και τους προβληματισμούς μας.
  Αναλυτικά όσο αφορά τα φέρι μποόυτ πλέον η Σαλαμίνα είναι τόπος μόνιμης κατοικίας 80.000 το χειμωνα και έως 300.000 κατοίκων το καλοκαίρι.Πλέον και αφού η ανεργία μαστίζει το νησί μεγαλύτερο ποσοστό εργαζομένων χρησιμοποιεί την πορθμειακή γραμμή από και προς το νησί.Πρέπει λοιπόν και οι πλοιοκτήτες να μεριμνήσουν το κόστος μεταφοράς να είναι τέτοιο το οποίο να είναι αληθινό με τα δεδομένα της αγοράς.Ένας 4ωρος εργαζόμενος αμείβεται πλέον με 230 ευρώ και ο 8ωρος με 490. Όταν λοιπόν το μηνιαίο κόστος μεταφοράς είναι τουλάχιστον 50 ευρώ και με όχημα 250 ευρώ τότε πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως και τα ναύλα.Η μετακίνηση είναι είδος πρώτης ανάγκης όπως το ψωμί.Δεν μπορεί παντού να φθηναίνει και εδώ να παραμένει το ίδιο και μάλιστα σπαστό(δες φανερωμένη που από μισάωρο πήγε ανά ώρα)κάτι το οποίο όταν δούλευε ο Αγγέλου οι ουρές φταναν στο μοναστήρι.Πρέπει λοιπόν η Δήμαρχος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Δημοτών της που είναι οι φθηνότερες μετακινήσεις.Δηλαδή αν αυριο ολοι οι φούρνοι στην Σαλαμίνα το πηγαιναν απο 1,60 με 2,0 ευρώ που είναι το κιλό σε 4,0 τι θα έλεγε?Μπράβο.
  Και γιατί δεν μπαίνουν ταμειακές μηχανές Και το σημαντικότερο γιατι δεν βάζουν POS(μηχανηματα ηλεκτρονικης πληρωμης όπως στα σουπερ μαρκετ)το οποιο ειναι υποχρεωτικό και μάλιστα θα γίνει ποινικό?
  Επιχειρηματίες ειναι οι άνθρωποι αλλά αυτή την στιγμή ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ και η Δήμαρχος μοιράζει λουλουδια και δημοψηφισματα?Αυτη ειναι η λύση?
  Λυπάμαι πλέον που βλέπω οτι οι Δημοτικοί άρχοντες σκύβουν και προσκυνούν τα συμφέροντα των μπέηδων. Δυστυχώς με έκανε η κυβέρνηση μας έκανε και η Δημαρχος ΡΑΓΙΑΔΕΣ....και στην Δημαρχο και στους φίλους περιβαλλοντολόγους ας έρθουν μεγάλη Πέμπτη να δούν το θαυμα της Μεγάλης σκάλας.Κόκκινα νερά....αντε καλή σαρακοστή....
  ΥΓ φαντάζομαι λόγο των ημερών τους προγόνους μας το 1821 με άτυπο δημοψήφισμα ΝΑΙ η ΟΧΙ στην επανάσταση.....αν εξαρτώταν απο την Σαλαμίνα ακόμα ραγιαδες θα είμασταν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 09:25

   Φίλε μου οι μαουνιέρηδες δεν έχουν ιερό και όσιο, το μόνο που τους νιάζει είναι το κέρδος, καμία ευαισθησία, κανένας ανθρωπισμός, καμία συμπόνια για τον ταλέπωρο. Αυτό δεν πρόκετε να αλλάξει παρά μόνο με γέφυρα. Πάρε παράδειγμα στο ρίο που οι ίδιοι ανθρωποι έχουν αλλη συμπεριφορα, δεν κοβουν εισιτιριο σε πεζους, ποδηλατες, οδηγους, τρειλερ, εδω οι ιδιοι ανθρωποι βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι από τους πατριωτες τους τους κουλουριωτες. Για τις ταμιακες μηχανες περιμενουμε απο τη ρουλα να τις βαλει για να μην κλεβουν το λιμενικο ταμειο με τα μαυρα εισιτιρια, μαλον τα εκανε πλακακια και το ξεχασε. Υπαρχει και σδοε και επιτροπη ανταγωνισμου αλλα και αυτοι πινουν φεριμποτολαδο, εδω λαδονανε κυβερνησεις και εμποδιζουνε τη γεφυρα σαραντα χρονια. Γεφυρα εδω και τορα να σπασει το μονοπολιο και το ξεζουμισμα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 10:58

   Ρε μη γράφετε σαχλαμάρες άμα δεν ξέρετε.
   Γύρνα σε όλα τα νησιά της Ελλάδας και πες μας σε ποιό νησί υπάρχει ηλεκτρονικο εισιτήριο; σε κανένα.
   Η Δήμαρχος έκανε κάτι που κανένας άλλος δεν τόλμησε να κάνει. Αυτό σημαίνει ότι ενεργεί δημοκρατικά, σέβεται το λαό που διοικεί και δεν έχει εξαρτήσεις. Αν τώρα εσένα δεν σου άρεσε το αποτέλεσμα, τι να κάνουμε αυτό ήθελε ο κόσμος αυτό ψήφισε, μπορεί αν πήγαινε κι άλλος κόσμος το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό και πού ξέρεις όταν οριστικοποιηθεί η μελέτη και ξέρουμε επακριβώς το τι θα γίνει μπορεί να ξανακάνουν δημοψήφισμα.
   Τώρα ήταν ένα είδος γκαλοπ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 11:15

   Ξέχασα να υπογράψω.
   ΜΝ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/16 13:32

   Αν ήταν GALLOP φίλε μου θα έπρεπε να προσμετρηθουν στο τελικό αποτέλεσμα και οι ψήφοι των ετεροδημοτών όχι ξεχωριστά.

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος22/3/16 09:11

  Νίκησε οριακά το ΟΧΙ που σημαίνει ότι επικράτησε η σύνεση, η ωριμότητα, η αγάπη στο περιβάλλον και στο νησί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 09:29

   Και τι θα λέει τώρα η ρουλίτσα, λίγο ναι και λίγο όχι στη γέφυρα? Εκείνο που δε θα πει με τίποτα είναι η δική της γνώμη για τη γέφυρα, γιατί φοβάτε τη μεγάλη πλιοψηφία που τη θέλει και τους φεριμποτατζίδες που τους έχει στα όπα οπα για τους δικους της λόγους.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 17:34

   22/3/16 09:11
   Εσείς οι του ΠΕΡΙΒΟΣ διαβάζετε τα αποτελέσματα όποτε θέλετε;
   Σας προτείνω να ξηλώσουμε και την άσφαλτο από παντού - κι αυτή ζημιά στον περιβάλλον κάνει...
   Έ, ρε τσίμπλα.... ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είστε;

   Διαγραφή
 19. 99!κυρα ρουλα 26 ωρες εκανες να μετρησεις τους ψηφους με τα τσιρακια σου!πες μας λιγο εδωσες και σε αυτους 50ευρα να ψυφισουν αυτο που ηθελες εσυ οπως εκανες στις εκλογες η τους ειπες οτι θα χασετε τα μαυρα χρηματα απο τους μαουνιεριδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 11:01

   Έλα να πάρεις κι εσύ ρε, τι κάθεσαι βλήτο;

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος22/3/16 09:33

  Να μας πει ο σουλτανος ενα συλογο η σωματειο που εκανε εκλογες χωρις καταλογους.
  Φταινε λεει αυτοι που ψήφισαν δυο και τρεις φορές και όχι το μπουρδέλο που όποιος ήθελε έμπενε και ψήφιζε. Α, ρε κλοτσιες που θα φατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 11:08

   Ποιός είπε ρε ηλίθιε τέτοιο πράγμα;
   Και βέβαια όποιος ήθελε πήγαινε και ψήφιζε, θα του το απαγορεύσεις; Το θέμα είναι ότι κανείς δεν ψήφισε χωρίς να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητας του, το ίδιο δεν γίνεται και στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές; Τι αλλάζει αφού όλα διασταυρώθηκαν;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 14:06

   ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΣΝΙΣΤΩ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΑΣ!!!ΜΠΑΧΑΛΟ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 20:31

   Ποιός είναι αυτός ο κάποιος ρε και τι συμφέρον είχε να το κάνει; Και πες ότι το ΄γραψε, το ψηφοδέλτιο ποιός το πήρε και το ΄ριξε στην κάλπη; Σηκώθηκε από τη θέση της η εύσωμη και πήγε και το ΄ριξε ή υπήρχε συμμορία; Α να μούνου βλάκα.

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος22/3/16 10:27

  Μπράβο σε όλους τους παράγοντες.Πλήρης η ενημέρωση των κατοίκων. Αψογη η διαδικασία.Γρήγορα η ανακοίνωση του αποτελέσματος!Μεγάλη η συμμετοχή. Ελάχιστη η αποχή.Μήπως πρέπει να δώσετε τεχνογνωσία και σε άλλους δήμους ακόμα και σε χώρες, ίσως και λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας!Συγχαρητήρια!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 10:30

   Η βόρεια κορεα πέρνει μαθηματα δημοκρατιας απο τον πολυχρονεμένο μας.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος22/3/16 10:28

  Είναι αλήθεια ότι η κόρη του γενικού δερβέναγα του δημοψηφίσματος και ο φίλος της διορίστηκαν πρόσφατα στην κοινοπραξία; και οτι δικηγορος της κοινοπραξιας ήταν παρον στο μαγειρίο της κούλουρης που εκανε το ναι οχι; Μπράβο ρε μάγκες σκίσατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 11:50

   Σιγά μην ξέρει να μαγειρέψει ο Κυριάκος.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/16 01:00

   Δεν χρειαζόταν να μαγειρεψει ο ΚΥΡΙΆΚΟΣηρθε έτοιμος τσακιρ κεφι να μετρησει αυτα που θα ηθελαν!!

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος22/3/16 11:18

  Η ανακοίνωση της διαπαραταξιακής είναι πλήρης και τεκμηριωμένη, δεν αφήνει κανένα κενό και απαντάει σε όλα τα προκύπτοντα ζητήματα.
  Αποδείχθηκε ότι ο κόσμος είναι μοιρασμένος και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τη διαχείριση του θέματος. Κάποτε όμως έπρεπε να γίνει το δημοψήφισμα και μπράβο στη δήμαρχο που είχε το σθένος να το κάνει κλαι επί τέλους μάθαμε κι εμείς ποιά είναι η άποψη του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλους. Και οι φεριμποτατζίδες θα πρέπει να ρίξουνε λίγο νερό στο κρασί τους, γιατί στο επόμενο δημοψήφισμα που θα γίνει με τα ανταποδοτικά που θα συμφωνηθούν, δεν τους βλέπω καλά, ούτε 20% δεν θα είναι το ΟΧΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος22/3/16 11:38

  Ρουλαααααα τι θα κανεις ρουλα αμα σηκωθεί αυριο το πρωι ο βλαχος του κκε(η μαλλον αστον αυτον καλα κοιμαται)ο τσαβαρης ας πουμε και φτιάξει μια διαπαραταξιακη μετα απο συνέλευση οπως εσυ με προσκληση σε ολους σας τους συνδυασμους οπως εσυ κανει νεο δημοψηφισμα διχως καταλογους και με δικηγορο οπως εσυ ??και πανε και ψηφίσουν 60 ατομα με νικητη το ναι με 90%?? θα αναγνωρισεις το αποτελεσμα της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ??? ρε ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ κουτομογιες (αλλα αμα ειχαν μυαλο οι τσαβαρηδες δε θα σουν δημαρχος εσυ με το καραβοσκυλο το μαγειροκουμαντο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 11:59

   Πως θα ήταν η ζωή χωρίς ηλίθιους σαν και σένα;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 12:31

   θα έμοιαζε η ζωη όπως είναι τώρα,μόνο που θα είχε ηλίθιους σαν και σένα και δεν θα είχε σαν και μένα.......................(με το κομμάτι απαντας η με μηνιάτικο;γιατί απο οσο βλεπω έχεις απαντήσει σε όλα τα σχολια που αφορουν τα καραγκιοζιλικια της ρουλας)

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος22/3/16 11:41

  Προσοχή στα Σελήνια:
  ψήφισαν 290 (δηλ. περίπου 1 στους 10...)
  από αυτούς οι 202 ψήφισαν ΝΑΙ (δηλ. το 70%...)
  οι ανθρωποι εκει είναι και ενημερωμένοι και σοβαροί.
  Ούτε παρασύρθηκαν να πάνε ως πρόβατα να ψηφίσουν, αλλά και όσοι πήγαν έριξαν ένα ωραίο μαύρο-κατάμαυρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 11:54

   Ας ακούμπαγε εκεί η γέφυρα να τους γέμιζε καυσαέριο και θα σου έλεγα εγω τι θα ψήφιζαν. Εκ του ασφαλούς μάγκας είναι και ο Δερτούζος.

   Διαγραφή
 26. Ανώνυμος22/3/16 11:54

  ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΕ ΜΕΓΣΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος22/3/16 11:55

  ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ανώνυμος22/3/16 17:36

  ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΣΙΜΠΛΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος22/3/16 19:29

  ο τσαβες τελικά θα πάρει θέση για την ζεύξη ή το ζυγίζει σαν θλιβερός πολιτικάντης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος22/3/16 21:07

  Επ΄ευκαιρία, τώρα που το ΟΧΙ δικαιώθηκε, θα δώσω σε όλα τα ταμεία μεζούρες και με την Νότα αρχηγό, θα μετράμε όλα τ΄αυτοκίνητα με τους μπίχλες ξένους του ΝΑΙ, στον πόντο!
  Στους ντόπιους του ΟΧΙ, θα δώσουμε ελευθέρας ΜΑΖΊ ΜΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΆΚΙ!!

  Ο Μαουνιέρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/3/16 22:51

   εμείς θα βγάζουμε τα εργαλεία μας και θα σας βάζουμε να τα μετράτε.

   ο μαουνοφάγος.

   Διαγραφή
 31. Ανώνυμος31/3/21 19:27

  Διπλό τριπλό ψήφισαν μην τρελαθούμε τώρα. Ποιο ΌΧΙ καθαρό μαγείρεμα της δημοσκόπησης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.