Ήττα για τους Σαλαμινομάχους στην πρεμιέρα από τη Χαραυγή με 1-2

Πλήρωσαν τα λάθη τους οι γηπεδούχοι και ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Χαραυγή.
Αν και καλύτεροι σε όλο το διάστημα οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από μια Χαραυγή που δεν έδειχνε να απειλεί και ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το παιχνίδι χάνοντας ένα σορό ευκαιρίες,μέχρι που οι φιλοξενούμενοι απο ενα έξυπνο σουτ του Φασιλη στο 20′ απο τα 20 μέτρα ξεγέλασε τον γκολκιπερ των νησιωτών και άνοιξε το σκορ.
Οι νησιώτες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να κυριαρχούν μέχρι που έφτασαν στην γρήγορη απάντηση στο 34′ με γκολ του Ταμπουρακη μετα απο ασίστ του Κοκλιωτη.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου σε μια ανύποπτη φάση οι Χαραυγιωτες πάγωσαν το γήπεδο Αμπελακίων και πήραν ξανά προβάδισμα χαρη στο γκολ του Θεοδωριδη.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν τα πατήματα τους και χωρίς καθαρό μυαλό δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδιναν τουλάχιστον κάτι θετικό.

Πολυ καλη η διαιτησία του Κωνσταντοπουλου.
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μακρής Α., Κωσταντίνου(72΄ Μαυρουδής), Μακρής Ν., Μπέλιας, Μακρόπουλος, Μαρούδης, Κοκλιώτης, Σκόρβο Λόπεζ, Ταμπουράκης, Λαμπρινός (82΄Ράμφος Ε.), Τρικαμηνάς.
ΧΑΡΑΥΓΗ: Ζήνωνος, Αγγελόπουλος, Γαβαλάς, Τσότσογλου, Τούρλος, Σαλής (81΄Κουφουδάκης), Αβανίδης(13΄λ.τρ. Ποτουρίδης), Μακαρονάς, Φασιλής, Θεοδωρίδης (54΄λ.τρ. Λούπο), Γρούνης.
Topiko-Salaminas.gr Κώστας Παππας