ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ 3-0

Βαριά ήττα για τους Σαλαμινομάχους στις Σιταποθάκες απέναντι στο δυναμικό Κερατσίνι στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου. Οι νησιώτες το πάλεψαν αλλά στο τέλος λύγισαν και έχασαν οποίες ελπίδες θα τους έμεναν για τον επαναληπτικό στην Σαλαμίνα.
-->

Οι Ροσονέρι καθάρισαν όπως φαίνεται την πρόκριση και η ρεβάνς θα είναι τυπική διαδικασία μετά το 3-0.
Οι Κερατσινιώτες που ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι κατάφεραν και προηγήθηκαν στο 15' με γκολ του Μιχαλα και πήραν ελαφρύ προβάδισμα πριν το ημίχρονο.
Στην ανάπαυλα οι νησιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και έγιναν απειλητικοί πρώτα με τον Λαμπρινό σε δυο φάσεις 56' και 60', καθώς και την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 65' με τον Μακρή χωρίς όμως να μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια,στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν και κλείδωσαν την νίκη αλλά και ουσιαστικά την πρόκριση με δυο γκολ του Φούντα στο 68' και 81'.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι νησιώτες φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε από τον Μιχελη που ίσως τους ξανά έβαζε μέσα στο παιχνίδι καθώς ο ρέφερι το υπέδειξε ως φάουλ πάνω στην γραμμή.
Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 81' με τον Ψυχογιό.

Με λάθη η διαιτησία του Μιχελη.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Γκουριώτης, Καμμένος, Μπατής (46’ λ.τρ. Κουρκούτης), Βαττής, Διάκος, Φούντας, Τουρνάς, Μαναριώτης (54’ Ψυχογιός), Πουλάκης (83’ Πλατέλας), Μιχαλάς.
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μακρής Α., Στεφανίδης (56’ Ντούσο), Μακρής Ν., Μπέλιας, Μακρόπουλος, Μαρούδης, Βρεττός, Τρικαμηνάς,Ραμφος (72’ Ταμπουράκης), Λόπες, Λαμπρινός (86’ Κωνσταντίνου).

topiko-salaminas.gr