Η ΛΑ.Ε. Σαλαμίνας για τα Λατομεία Αγγέλου

Η ΛΑ.Ε.  Σαλαμίνας μετά από διαρκή, πολυετή και άνισο αγώνα, με την ουσιαστική συμμετοχή και συμπόρευση με την «Επιτροπή Αγώνα  Σαλαμίνας ενάντια στο λατομείο Αγγέλου» και τη Δημοτική Κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α., κατάφεραν να μη χορηγηθεί παράταση της μίσθωσης των δύο λατομικών χώρων στη θέση Γούβα Μπατσί, που εκμεταλλευόταν επί σειρά ετών παράνομα η εταιρία ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ .

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάτω από την πίεση των πολιτών έλαβε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, απόφαση με την οποία  ανοίγει ο δρόμος για να σταματήσει η παράνομη λειτουργία των δύο λατομικών χώρων. Η εν λόγω εταιρία, εκμεταλλευόμενη παράνομα το λατομείο στη θέση Γούβα Μπατσί, έχει προκαλέσει μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή.
Παρά την κατάφωρη παραβίαση των νόμων συνεχίζει εδώ και χρόνια να λειτουργεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν ότι «δεν ξέρουν, δεν άκουσαν, δεν είδαν».
Η ΛΑΕ Σαλαμίνας μαζί με όλους τους ευαισθητοποιημένους για το περιβάλλον πολίτες θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση ούτως ώστε αυτή τη φορά η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης να υλοποιηθεί.
Η περιβαλλοντική καταστροφή στην περιοχή Γούβα Μπατσί της Σαλαμίνας πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Σαλαμίνα 27/09/2017