Οι Εθιμοτυπικές επισκέψεις της Δημάρχου Σαλαμίνας

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2017 η Δήμαρχος Σαλαμίνας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Λιμενικό Τμήμα, στην Τροχαία, στα Τμήματα Ασφάλειας και Αστυνομίας και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο για να ευχηθεί τα "Χρόνια Πολλά" στο προσωπικό και στους προϊσταμένους.

Όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: 


-->
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας συνεχάρη τους διοικητές της Ασφάλειας και της Αστυνομίας για την επιτυχημένη ενέργεια των τελευταίων ημερών, να εξαρθρώσουν σπείρα διακίνησης ναρκωτικών , ένα θέμα τεραστίων διαστάσεων για το νησί μας, και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στις απαιτούμενες διοικητικές τους ικανότητες για τον νέο χρόνο που θα έρθει . 
Στην συνέχεια ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος, πλωτάρχης Γ. Φαλτσέτας, μας ανακοίνωσε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες και κινούνται οι διαδικασίες για την απομάκρυνση επικίνδυνων πλοίων και την ανέλκυση ναυαγίων απ τις περιοχές Αμπελακίων και Κυνόσουρας, άλλη μια είδηση που την ακούσαμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση.












Με την επίσκεψη μας στο Κέντρο Υγείας, στο Γηροκομείο της Ι.Μ.Φανερωμένης αλλά και στην Λαϊκή Αγορά συνομιλήσαμε με τους συμπολίτες μας, αφουγκραστήκαμε προβληματισμούς, και ανταλλάξαμε ευχές για την είσοδο της Νέας Χρονιάς.
Ας είναι οι ευχές αυτές ένας τρόπος να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε την αγάπη στο συνάνθρωπό μας, αλλά και τη φροντίδα μας για την προκοπή ολόκληρης της κοινωνίας.