Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή Ναυστάθμου Σαλαμίνας στη Δήμαρχο Σαλαμίνας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Δήμαρχο Σαλαμίνας, Ισιδώρα Νάννου , πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 29/3/2018, ο νέος Διοικητής του Ναυστάθμου, Αρχιπλοίαρχος (Μ) Κωνσταντίνος Κολοκούρης ΠΝ συνοδευόμενος από τον Αντιπλοίαρχο κ. Μηνά Φαρμακόρη Ε.Ε./Ν.Σ. και τον Πλωτάρχη (Ε) κ. Ιωάννη Μπίλια ΠΝ.
-->


Όπως μας ενημερώνει η Δήμαρχος Σαλαμίνας μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν την καλή συνεργασία μεταξύ του Ναυστάθμου και του Δήμου Σαλαμίνας.





Μάλιστα, η Δήμαρχος, ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα τρέχοντα γεγονότα που συζητήθηκαν, εξέφρασε την προσδοκία ώστε να καταστεί και πάλι επισκέψιμη έπειτα από χρόνια η νησίδα του Αγ. Γεωργίου αφότου αναπτυχθεί τουριστικά και πολιτιστικά.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Διοικητής επισκέφτηκε το Λαογραφικό - Ναυτικό Μουσείο όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κων/νο Μαριδάκη και υποδεχόμενος από την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Λαογραφικού Μουσείου κυρίες Σταυρούλα Γεροντιώτου και Μαλαματένια Μίχα.





Η Δήμαρχος με την ολοκλήρωση της συνάντησης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του, καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του, κάτω μάλιστα, από τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν, κι αντάλλαξαν δώρα.