Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Πρωτοποριακό εργαλείο από την Περιφέρεια Αττικής για την παρακολούθηση των έργων της

Μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα γεωαπεικόνισης των εκτελούμενων έργων της έθεσε σε παραγωγική λειτουργία η Περιφέρεια Αττικής. Μέσα από το εργαλείο αυτό, οι πολίτες μπορούν να εντοπίσουν τα εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας πάνω στη θέση τους στον χάρτη και παράλληλα να ενημερωθούν για σημαντικές πτυχές τους, όπως η φάση εξέλιξής τους, τα οικονομικά τους μεγέθη και άλλες συναφείς με την υλοποίησή τους λεπτομέρειες.


Πρόκειται για άλλον έναν κρίκο της διοίκησης της Περιφέρειας προκειμένου να εδραιώσει μία αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες της Αττικής με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωσή τους καθώς και την ενίσχυση της διαφάνειας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Για να μεταφερθείτε στην Πλατφόρμα Γεωαπεικόνισης των Εκτελούμενων Έργων πατήστε εδώ, ή εναλλακτικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr) και επιλέξτε τον σχετικό σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.dinamizois.gr
www.renadourou.gr
Fb: /renaperifereia
Twitter: @renadourou

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/18 12:51

    Εκλεισε η αυλαία μιας πολύκροτης δίκης που είχε σαν αντικείμενο την πλακόστρωση στον Αγ Γιάννη τον θεολόγο. Οκτώ συνεδριάσεις και τρεις αναβολές ταλαιπώρησαν τους 22 κατηγορούμενους .Mια δίκη που ο υπεύθυνος δεν τιμωρήθηκε ,μια δίκη που αναλώθηκε στην διαδικασία του έργου φέρνοντας στο φως την ανικανότητα ανθρώπων που η κοινωνία τους υπερεκτίμα και τους ψηφίζει σαν σοβαρές προσωπικότητες .Μια δίκη που δυστυχώς ο πραγματικός ένοχος γλίστρησε μέσα από την κουτό αφέλεια που παρουσίασε μέσα στο δικαστήριο και αυτός δεν είναι άλλος από τον τέως αντιδήμαρχο Πέτρο Παπαθεοχάρη. Μια προσωπικότητα συνηθισμένη στην κοινωνία μας , απολίτικος ,κερδοσκόπος , παίκτης των τζογαδόρικων παιχνιδιών . Άσχετος με την τοπική αυτοδιοίκηση προσπάθησε και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του συνδυασμού χρησιμοποιώντας σαν κύριο επιχείρημα τα λεφτά του τα οποία ποτέ μα ποτέ δεν δαπάνησε , έτσι μπόρεσε και έπεισε τον κοσμάκη για την αθώα δράση του στο δήμο . Στο συγκεκριμένο θέμα της πλακόστρωσης παρέσυρε τον Τσαβαρή στην παρανομία για προσωπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους άλλα και για οικονομικά οφέλη . Δυστυχώς το δικαστήριο , αρκετά επιβαρυντικά στοιχειά δεν τα έλαβε υπ όψιν παρόλο που κατατεθήκαν και ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Η ποινή των οκτώ μηνών για απιστία έπρεπε να είχε αποδοθεί στον Παπαθεοχάρη δυστυχώς για λόγους πολιτικών ισορροπιών ο Τσαβαρής προτίμησε να θυσιαστεί και έτσι αμαχητί αποδέχτηκε παθητικά την ένοχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/18 16:01

    Καλά μη περιμένετε έργα από τώρα, ειμαστε ακόμα στην πλατφόρμα, τα έργα αργότερα, μόλις ξετιναξουμε τους συνταξιούχους και εργαζομενους. Προτεραιότητα έχουν οι μεταναστες όχι τα έργα. Πώς θα παρουμε μίζα? Θα έρθουν και τα έργα (αν είμαστε κυβέρνηση και δεν μας έχουν πάρει με τις πέτρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.