Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Εικόνες αποκάλυψης στον ουρανό της Σαλαμίνας

Εικόνες Αποκάλυψης ήταν αυτές που αντίκρισαν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας λόγω της μεγάλης φωτιάς στα Γεράνια και στην Κινέτα. Το μέτωπο της φωτιάς που καίει στα Γεράνεια  είναι μάλιστα ορατό  από τη Λεωφόρο Σαλαμίνας.

-->
Ειδικά λόγω των ισχυρών ανέμων και της κατεύθυνσης του ο καπνός πέρασε πάνω από τη Σαλαμίνα και σε συνδυασμό με τη σκόνη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα δημιούργησαν αυτή την περίεργη παλέτα χρωμάτων που σχεδόν έκρυψε τον ήλιο.

Το σύννεφο του καπνού έχει καλύψει μεγάλο μέρος και του Πειραιά και γίνονται διαρκείς αναφορές σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η ένταση των ανέμων θα μειωθεί από το απόγευμα  χωρίς ωστόσο να κοπάσουν. 

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.