Από δολιοφθορά οι διακοπές του νερού σε περιοχές της Σαλαμίνας.

Στον ακήρυκτο και βρώμικο πόλεμο, που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό στο νησί με σκοπό την αμαύρωση της εικόνας της Δημοτικής Αρχής αλλά τελικά πλήττει τους κατοίκους της Σαλαμίνας, οφείλονται οι διακοπές της υδροδότησης στις ευρύτερες περιοχές Βροντού, Ντοροντό και μέρους του Αιαντείου.

-->
Κάποιοι αδίστακτοι έφτασαν στο σημείο να κλείσουν τα νερά, σε ορισμένες περιοχές, ελπίζοντας ότι θα εγερθεί κύμα αντίδρασης κατά της Δημοτικής Αρχής. Αλλά ματαίως, καθώς τα ευρήματα έδειξαν καταφανώς ότι κάποιοι στο νησί, δεν διστάζουν να παίξουν με την υγεία και την υπομονή των κατοίκων.
Για την αρχική βλάβη στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ επί της Λεωφόρου Αιαντείου, από την Τρίτη 21/08 ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης, από συνεργείο της ΕΥΔΑΠ. Η βλάβη, όπως διαβεβαίωσε η ΕΥΔΑΠ τη Δήμαρχο Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου – Νάννου, αποκαταστάθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/08, έγιναν δοκιμές και οι περιοχές υδροδοτήθηκαν κανονικά.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/08, η υδροδότηση διακόπηκε ξανά και όλοι κατηγόρησαν την ΕΥΔΑΠ. Η Δήμαρχος ενημέρωσε την εταιρεία, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος ενώ ταυτόχρονα έστειλε δύο υδροφόρες, μία του Δήμου και μία ιδιωτική, που επιβαρύνθηκε η ίδια, να μοιράσουν νερό στους κατοίκους μέχρι την κανονική υδροδότηση.
Τα … παράξενα και τελικώς επικίνδυνα, άρχισαν όταν το συνεργείο της ΕΥΔΑΠ ανακάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής, ότι ο θάλαμος ελέγχου που βρίσκεται στην διασταύρωση της Λεωφόρου Αιαντείου με την οδό Αγίας Παρασκευής, είχε παραβιαστεί και κάποιος είχε κλείσει τις κεντρικές βάνες υδροδοσίας, προκαλώντας διακοπή στις αντίστοιχες περιοχές.
Το συνεργείο αποκατέστησε αμέσως την υδροδότηση, ανοίγοντας απλώς τις βάνες και μάλιστα παρουσία αρκετών περιοίκων, που μόλις είδαν το συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν. Όπως ήταν επόμενο, όταν έμαθαν τι είχε συμβεί, εξαγριώθηκαν.
Το ίδιο όμως έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν διακόπηκε η υδροδότηση ξανά και κάποιοι κάτοικοι ενημέρωσαν έξαλλοι την ΕΥΔΑΠ. Το συνεργείο έσπευσε στον θάλαμο ελέγχου, για να βρει άλλη μία φορά τις κεντρικές βάνες κλειστές.
Αμέσως η Δήμαρχος που ενημερώθηκε από την ΕΥΔΑΠ, ειδοποίησε την Αστυνομία ώστε να γίνονται τακτικοί έλεγχοι στο σημείο του θαλάμου ελέγχου για να αποτραπεί, νέο, παρόμοιο περιστατικό ενώ η ΕΥΔΑΠ από την πλευρά της θα αυξήσει τις επόμενες μέρες, τα μέτρα ασφαλείας του χώρου, ώστε να αποκλείεται η παρέμβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων.
Από τα παραπάνω γίνεται καταφανές ότι κάποιοι δεν διστάζουν να παίξουν τόσο με την υγεία όσο και με την υπομονή των κατοίκων των περιοχών αυτών αλλά και ολόκληρου του νησιού.Γίνεται καταφανές ότι οι υπάνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι και δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να καταφέρουν πλήγματα στην Δημοτική Αρχή.
Η Δημοτική Αρχή είναι εδώ, παρούσα και έτοιμη για όλα. Είμαστε αποφασισμένοι να ανακαλύψουμε και να αποκαλύψουμε τους δράστες αυτής της δόλιας ενέργειας, της διακοπής της υδροδότησης, όπως και πολλών άλλων δολίων ενεργειών που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στη Σαλαμίνα.
Περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που θα σκαρφιστούν οι υπάνθρωποι, που προσπαθούν να μετατρέψουν την πολιτική ζωή της Σαλαμίνας σε βούρκο. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε την ζωή και την ευημερία των πολιτών η οποία απειλείται καθημερινά από μια “συμμορία” που φαίνεται να μην έχει … “άντερα” και δεν ορρωδεί προ ουδενός, ώστε να πετύχει τα δόλια πολιτικά της σχέδια.