Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης: συγκέντρωση και περιοδεία στο Πέραμα (22/9)

Τρεις ημέρες πριν την επέτειο των 5 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, νεολαίος αντιφασίστας δέχθηκε δολοφονική επίθεση στα Καραβάκια του Περάματος από άνανδρους φασίστες. Η Χρυσή Αυγή και ο οργανωτικός ιστός της προσπαθεί να δώσει απάντηση στις απανωτές και μαζικές κινητοποιήσεις του αντιφασιστικού κινήματος. Μόνο ένα τρόπο γνωρίζει, τις άνανδρες συμμορίτικες επιθέσεις σε νέους, πρόσφυγες, δημοσιογράφους και συνδικαλιστές που παλεύουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας.
-->
Ως Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού, δεν θα το επιτρέψουμε. Είμαστε στο δρόμο για να τους αντιμετωπίσουμε και καλούμε όλους τους Περαματιώτες να σταθούν δίπλα μας στο ξερίζωμα του ρατσισμού και του εθνικισμού από την εργατογειτονιά του Περάματος. Αγωνιζόμαστε μαζί και δίπλα στους εργαζομένους της Ζώνης της COSCO και του κάθε αγωνιστή.


Η αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 22/9 στα Καραβάκια του Περάματος προς Σαλαμίνα, με παρέμβαση και περιοδεία στις γειτονιές μέχρι την πλατεία Ηρώων, ήταν μια πρώτη απάντηση στο πρόσφατη φασιστική ενέδρα. Ο αγώνας είναι συνεχής και επιτυχημένος, έχοντας εκδιώξει τους φασίστες από τα σχολεία και κλείνοντας την χρυσαυγίτικη τοπική οργάνωση – γιάφκα στο Πέραμα. Η επιμονή στα εργαλεία του Μαχητικού Αντιφασισμού θα ξεριζώσει και το δήθεν σωματείο “Αγ.Νικόλαος”, το τελευταίο ορμητήριο των εγκληματιών εθνικιστών στο Πέραμα.
ormantifa.wordpress.com