Καταγγελία πολίτη: "Στα Βασιλικά ασυνείδητοι μπαζώνουν κορυφή λόφου με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει η περιοχή"

Μένω εκεί κοντά και βγάζοντας τα σκυλιά μου βόλτα λίγο πιο πάνω, διαπίστωσα ότι στο λοφάκι μεταξύ των οδών Αγίου Δημητρίου, Φλωρίνης και Τριανού στην κορυφή, έχουνε ριχτεί πολλά φορτηγά απο μπάζα με αποτέλεσμα στη δασική εκείνη περιοχή να δημιουργείτε ένας χωμάτινος δρόμος ο οποίος ευνοεί την κάθοδο των νερών προς την περιοχή που πλημμυρίζει αφού περνάει και τα κτήματα που βρίσκονται στα αριστερά κοιτώντας το μίνι μάρκετ.




Στις φωτογραφίες που έβγαλα μπορείτε να δείτε την επικινδυνότητα που έχει η συγκεκριμένη ενέργεια κάποιων πονηρών να γεμίζουν την κορυφή με μπάζα και στην επόμενη βροχή να υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούν όλα προς τα σπίτια (όπως δείχνω με τα βέλη). Τότε σίγουρα θα έχουμε θύματα και να δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.|





Όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κάνουμε κάτι πριν τις επόμενες βροχές! Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα και θα θρηνήσουμε θύματα επειδή κάποιοι ασυνείδητοι έχουν κάνει χωματερή όποιο σημείο του νησιού θέλουν, δίχως να έχουν κανένα έλεγχο! Ούτε απο το δασαρχείο, ούτε από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.


Όλα αυτά τα μπάζα θα τα πάρουν τα νερά της βροχής και θα θάψουν τα σπίτια που βρίσκονται κάτω στο δρόμο.


Επιπλέον καλό είναι να γνωρίζετε ότι η περιοχή είναι δασική και θα πρέπει το δασαρχείο να επέμβει άμεσα διότι με το ρίξιμο των μπαζών χαλάει η ιδιομορφία της περιοχής. Με τη ρίψη μπαζών σε αυτό το σημείο διανοίγετε δρόμος, μάλλον κάποιοι έχουν σκοπό να οικοπεδοποιήσουν την περιοχή!


Υ.Γ Στην Δήμαρχο τα έστειλα και τα έβαλα στο προφίλ της και με λύπη μου διαπίστωσα ότι με μπλόκαρε και με διέγραψε από τους φίλους της! Δίχως καμία απάντηση στο θέμα.


-->