Τελετή επαίνων για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις του Σχολικού έτους 2017-18

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου, σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας & Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Παιδείας και Πολιτισμού για 6η συνεχή χρονιά, βράβευσε μαζί με τους συνεργάτες της σε μια εκδήλωση - θεσμό πλέον, τους μαθητές που εισήχθησαν στην Γ βάθμια εκπαίδευση μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις του Σχολικού έτους 2017- 18 την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στην αίθουσα " Δ. Μπόγρη".

-->


Στον λόγο της η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αφού με την διαρκή παρουσία τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους συνέβαλλαν και φέτος στην επιτυχή λειτουργία του.


" Μια μεγάλη προσπάθεια τελείωσε μια άλλη μεγαλύτερη κι ομορφότερη αρχίζει, ένα συλλογικό κι ατομικό ταξίδι που αυτη την φορά διαβαίνετε ως ενήλικες με ευθύνη των λόγων σας και των έργων σας.
Κάντε αυτό το ταξίδι να αξίζει, κερδίστε γνώσεις κι εμπειρία, απολαύστε την φοιτητική ζωή.Οι ευχές όλων μας για υγεία δύναμη σας συνοδεύουν.Είθε να γίνετε άνθρωποι της αξίας και όχι της επιτυχίας" τόνισε η Δήμαρχος στον λόγο της.











Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.