Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Φίλες και Φίλοι του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας,
Τo Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, με την Δομή Σίτισης «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»  σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί σε  μια ξεχωριστή μουσική βραδιά,  έχοντας κλείσει ήδη τα 8 χρόνια λειτουργίας του με διαρκή προσφορά στον συνάνθρωπο, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 7:00μ.μ. στην Αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου "Melina  Resort" επί της Λ. Αιαντείου 386, 9η στάση, και ώρα 19:00 μ.μ. με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την συνέχιση του έργου μας.
-->


Στα πλαίσια του αγώνα μας για την στήριξη των φτωχοποιημένων συνανθρώπων μας και για την εύρυθμη λειτουργία  μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στα δυσβάσταχτα έξοδα της Δομής Αλληλεγγύης που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, ζητούμε την άμεση υποστήριξή σας προσκαλώντας σας να παρευρεθείτε σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά όπου η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα  είναι οι πρωταγωνιστές!!!
Εάν δεν έλθετε θα έχετε χάσει μια Υπέροχη Βραδιά, την ανακοίνωση της νέας μας δράσης «έκπληξη» για το καλό του νησιού μας και ΔΕΝ θα έχετε βάλει το λιθαράκι σας στο σκοπό μας… 
Με εκτίμηση
Έφη Ζήση
Ε. Πρόεδρος «Στάση Ζωής»