Ελευσινιώτης: Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας ετοιμάζει εκπλήξεις

Ο Δημήτρης Ελευσινιώτης ο υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας, με την παράταξη «Δυνατός Δήμος», πρώην ΥΦΕΘΑ και Αρχηγός ΓΕΝ παρουσιάζει τις θέσεις του.
Τις θέσεις του συνδυασμού του «Δυνατός Δήμος» παρουσιάζει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης.
-->
Ο πρώην υφυπουργός είχε εκδηλώσει την επιθυμία να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας, για να προσφέρει στον τόπο του, από την ημέρα που έληξε η θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στο πλευρό του έχει στελέχη από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και δυναμικούς υποψήφιους από την Σαλαμίνα. Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, αναμένεται να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του.

Δημήτρης Ελευσινιώτης – Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας – «Δυνατός Δήμος»

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας, επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Παράταξης «ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ».
Τίθεμαι επικεφαλής μιας νέας αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας, φυσικά όχι από πρόθεση φιλοπρωτίας, άλλωστε όλοι ξέρετε τις θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύθηκε η πατρίδα.
Υψηλές θέσεις τις οποίες υπηρέτησα με έντονο το αίσθημα ευθύνης και για τις οποίες αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια, τιμώντας παράλληλα την οικογένεια μου και το νησί μας, τη Σαλαμίνα.
Θα ήθελα να ζητήσω τη συμμετοχή όλων σας σε αυτή τη προσπάθεια, ώστε να μετατρέψουμε σε δύναμη δημιουργίας τον πιθανό δικαιολογημένο θυμό που να υπάρχει μέσα μας, για την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.
Ευελπιστώ ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη σημερινή άσχημη εικόνα του Δήμου μας ενωμένοι, μπαίνοντας στην τροχιά της εξυγίανσης, της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας, του σεβασμού προς τους πολίτες και αξιοποίησης της πολύτιμης ιστορικής μας κληρονομιάς.
Με απαραίτητη προϋπόθεση τη δική σας συμμετοχή, τη συμμετοχή του Ενεργού Πολίτη στις δράσεις του Δήμου μας.
Αξίζει για τον τόπο μας, το νησί μας, να κάνει ο καθένας τη δική του υπέρβαση και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την προοπτική μιας καλύτερης Σαλαμίνας.
Θα ήθελα να σας ζητήσω την έμπρακτη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας όχι μόνο για να αλλάξουμε σελίδα, αλλά για να αλλάξουμε κεφάλαιο.
Εμπιστευτείτε μας.
Έχουμε τη θέληση αλλά και τη γνώση να κάνουμε πραγματικότητα για τη Σαλαμίνα το «ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» που είναι και το όνομα του Δημοτικού Συνδυασμού μας.
πηγή: armyvoice.gr