Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος Διασυλλογικός και Open αγώνας για το 2019 που διοργάνωσε ο Α.Σ «ΠΡΩΤΕΑΣ»

Ο πρώτος Διασυλλογικός και Open αγώνας για το 2019 που διοργάνωσε ο Α.Σ «ΠΡΩΤΕΑΣ»  παράλληλα με τους Διεθνείς Αγώνες Salamina Epic 2019 διεξήχθη στα Κανάκια Σαλαμίνας και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
-->
Με συμμετοχές 150 αθλητών σε μικρές ηλικιακές κατηγορίες και παρόλο που οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους δήλωσαν ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο και την διοργάνωση.


Νικητής στην κατηγορία Παίδων ο αθλητής της ομάδας Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ρούτσι Ραφαήλ, στην κατηγορία Κορασίδων η Γιάχου Ελευθερία του Π.Σ ΚΡΟΝΟΣ, στην κατηγορία Πανκορασίδων η Φαρφαρά Κων/να της Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στην κατηγορία Παμπαίδων ο Μαντάς Ιάσονας της Α.Ε.Κ ΑΘΗΝΩΝ, στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια ο Γαγλίας Δημήτριος του Α.Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και η Βασιλείου Σωτηρία της Α.Ε.Κ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα, στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια ο Κονταξής Μύρων του Π.Σ ΚΡΟΝΟΣ και η Γαλάνη Εμμελεία του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ αντίστοιχα.
Στην Γενική Κατάταξη των κατηγοριών OPEN πρώτος ο Μπαλάσκας Τάκης, δεύτερος ο Δημητρόπουλος Βαγγέλης και τρίτος ο Βεργετόπουλος Παναγιώτης.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης:
STIHL, Kipodomitools, Salamina Cycling, Φαρμακείο Κρίτων Βλάχος και τον γιατρό των αγώνων μας Liaros Biomedical Clinic,

καθώς επίσης και τους Υποψηφίους Δημάρχους Σαλαμίνας κ.κ Μακρή Αθανάσιο, Παναγόπουλο Γεώργιο και Ελευσινιώτη Δημήτριο που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και παρευρέθησαν στις απονομές των αθλητών.