6η Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 & 89 του Ν.3852/10 (λόγω έλλειψης απαρτίας της προηγούμενης συνεδρίασης), να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας την 20η Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα:

-->

1) Γνωμοδότηση σχετικά με την μετονομασία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας του Δήμου Σαλαμίνας σε Δημοτική Κοινότητα Κούλουρης, κατόπιν αιτήσεως του κ. Κούκη Γ. Χρήστου και ακόμη 180 κατοίκων της Σαλαμίνας.
2) Γνωμοδότηση σχετικά με την μετονομασία της οδού Αφροδίτης σε οδό Μητροπολίτου Ιγνατίου, στη περιοχή του Αγίου Νικολάου της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.

3) Γνωμοδότηση σχετικά με την θεσμοθέτηση διάβασης πεζών σε αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην οδό Ν. Πλαστήρα 46,  στη Σαλαμίνα.

4) Γνωμοδότηση σχετικά με την τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας σχήματος ¨Π¨ επί πεζοδρομίου, έμπροσθεν του φροντιστηρίου που βρίσκεται στη Λ. Σαλαμίνας 141α, στη Σαλαμίνα.

5) Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα έτους 2019, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, για το κατάστημα ¨SPAROW¨ της εταιρείας ¨Δημητράκης Ραφαήλ και ΣΙΑ Ο.Ε.¨ που βρίσκεται επί της πλατείας Αγίου Μηνά & Ναυάρχου Αυγέρη, στη Σαλαμίνα.

6) Έγκριση ή μη σχετικά με την επέκταση ωραρίου άδειας μουσικής έτους 2019, για το κατάστημα ¨SPAROW¨ της εταιρείας ¨Δημητράκης Ραφαήλ και ΣΙΑ Ο.Ε.¨ που βρίσκεται επί της πλατείας Αγίου Μηνά & Ναυάρχου Αυγέρη, στη Σαλαμίνα.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ