Η Δήμαρχος Σαλαμίνα για την Μαλαματένια Παπαδημητρίου: Ένα κορίτσι Μάλαμα!

Αυτό το κορίτσι τελικά αποδείχτηκε ότι είναι η χρυσή ελπίδα της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη των καλύτερων αθλητών στην επιτραπέζια αντισφαίριση στο γνωστό σε όλους μας πινγκ-πονγκ. 

--> Ιδανικό φινάλε έκανε η ελληνική αποστολή στο Μεσογειακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ κάτω των 15 ετών στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο κι επιβεβαίωσε τη δυναμική της στις νεαρές ηλικίες. 
Η Σαλαμίνια Μαλαματένια Παπαδημητρίου κατ’ αρχάς, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο απλό κοριτσιών. Δικαίωσε τον ρόλο του φαβορί ως νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης κορασίδων και πρόσθεσε μία ακόμα σημαντική στιγμή στις πολλές διακρίσεις της σε διεθνή τουρνουά νέων. 

Στον τελικό κατέβαλλε με 3-1 σετ την Ιταλίδα Μίριαμ Καρνοβάλε. Η Μαλαματένια είναι μέλος της ομάδας των επιλέκτων της ETTU . Οι πολύ καλές τις εμφανίσεις στο eurotalent selection,στο world hope challenge και στο selection camp στο Otocec όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, δικαίως την κατατάσσουν στην elite των κορασίδων. Στην πρώτη της μόλις χρονιά στην κατηγορία των κορασίδων στην Ελλάδα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στο ατομικό,όσο στο διπλό και στο ομαδικό.Κατέκτησε χρυσο μετάλλιο στο ατομικό της στο Σουηδικό τουρνουά το 2015 στην κατηγορία u12.Eπισης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 2016 στο Διεθνές φιλικό τουρνουά της Κύπρου u15 και το 2017 τον Μαιο στο κροατικό τουρνουά στο Zagiping.


Ευχόμαστε η επιτυχία αυτή να είναι η αρχή μιας μοναδικής, λαμπρής πορείας.