ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ KKE ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ-ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες
Η  Κ.Ο. Σαλαμίνας του ΚΚΕ χαιρετίζειι τους κατοίκους της Σαλαμίνας που στήριξαν το ΚΚΕ και στις 3 κάλπες, σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης και κυριαρχίας κάλπικων διλημμάτων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Καλούμε τα εργατικά και λαϊκά στρώματα να μη στηρίξουν κανένα από τους υποψήφιους του μεγάλου κεφαλαίου σε Περιφέρεια Αττικής και τους υποψήφιους  υπερασπιστές του στο Δήμο Σαλαμίνας στο 2ο γύρο των τοπικών εκλογών. Να εκφράσουν την αντίθεσή τους με κάθε τρόπο, ρίχνοντας λευκό ή άκυρο. Γιατί και αυτοί συμβάλλανε με τα μέτρα που στήριξαν και υλοποίησαν στο να φτάσουμε ως εδώ. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.
Ταυτόχρονα, καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που έχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και να απαντήσουν στο αν θα δεχτούν να συνεχιστεί η πολιτική που μας έφερε ως εδώ, με τα κουτσουρεμένα δικαιώματα, τη φορολεηλασία, την εμπλοκή στους επικίνδυνους αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς ή αν θα περάσουμε μαζικά και μαχητικά στην αντεπίθεση, διεκδικώντας τη μόνη λύση που απαντά στις ανάγκες μας και που εκφράζει μόνο η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.
Όλοι ριχνόμαστε στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, τη μόνη κερδισμένη ψήφο για το λαό!

Σαλαμίνα  30 Μάη 2019