ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ στο fb που αφορά τη Σαλαμίνα

Ιδιαίτερα δραστήριος δείχνει από τις πρώτες μέρες ο νεοεκλεγείς με τη ΝΔ βουλευτής Β Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος αν κανείς διαβάσει τις αναρτήσεις του στο facebook. Την αλήθεια των όσων γράφει δεν μπορούμε βέβαια να την ελέγξουμε, είναι όμως σημαντικό που ένας βουλευτής ενδιαφέρεται για το νησί και αυτό γιατί η  Σαλαμίνα με βάση τις τελευταίες εκλογές εκπροσωπεί το

-->

13% του εκλογικού σώματος της Β Πειραιά (από τους 147000 που ψήφισαν στη Β Πειραιά οι 19514 προήλθαν από τη Σαλαμίνα) και δεν εκλέγει "δικό" της βουλευτή.

Ας δούμε τι έγραψε ο Δ. Μαρκόπουλος στο fb


Ψήφισμα για τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ στη Σαλαμινα εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο του νησιού. Ενημέρωσα με τη σειρά μου τους αρμοδιους του υπουργείου υγειας για το μείζον αυτό πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν μπορεί η Σαλαμινα να μην έχει κάλυψη, ειδικότερα το καλοκαίρι. Η ηγεσία του υπουργείου Υγειας παρέλαβε μια δύσκολη κατάσταση την οποία δίνει αγώνα να αντιμετωπίσει τόσο στη Β Πειραια όσο και σε όλη τη χώρα.
Επίσης χρειάζεται άμεση πυροπροστασία και παροχή βοήθειας για το μάζεμα των απορριμμάτων. Ενημέρωσα τον ΕΣΔΝΑ και είμαι σε επικοινωνία ώστε να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια κατόπιν αιτήματος της δημοτικής Αρχής που λογικά αγωνιά.
Τέλος με παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτακη και κατόπιν ενημέρωσης μου, αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία της γραμμής Φανερωμένη - Νέα Πέραμος
με την επανατοποθέτηση του ferry boat Αίαντας.