Ευχαριστούμε SUPERHEROES!

Αρχικά ευχαριστούμε θερμά το κοινό της Σαλαμίνας που υποστηρίζει και αγκαλιάζει τις προσπάθειες μας.Μας δίνει τη δύναμη αλλά και την ευθύνη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε , να φιλοξενούμε στον τόπο μας αντίστοιχα θεάματα και πιστέψτε μας είμαστε ακόμη στην αρχή....

-->

‍‍Συντελεστές: Ευχαριστούμε από καρδιάς Lefteris Eleftheriou- Λευτέρης Ελευθερίου , Αντώνης Κρόμπας , Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος / Alkiviadis Konstantopoulos για την άψογη συνεργασία , το γέλιο ,την χαρά και όλα τα υπέροχα που μας πρόσφεραν απλόχερα μέσα στις λίγες ώρες που βρεθήκαμε παρέα.
Οι μουσικοί Stelios Paschalis στα τύμπανα και Αντώνης Χατζηκωνσταντής στα πλήκτρα εκπληκτικοί.
🔸Ήχος-Φώτα : Εκδηλώσεις Συναυλίες Stage51 Ηχητικά συστήματα Αφοί Πρινιωτάκηδες άψογο αποτέλεσμα.
🔹Σχεδιασμός Αφίσας,αφίσες, εισιτήρια Giannis Kondylis Giota Tsokaropoulou και τα πανό ΑΔ-ΑΕΤΟΣ Διαφημίσεις / εκτυπώσεις / τοποθετήσεις.
🔸To Δήμος Σαλαμίνας και ιδιαίτερα κ.Ελένη Βιρβίλη για τη βοήθεια της ως προς τον ορθό προγραμματισμό και την παραχώρηση του Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας , το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας και τον πρόεδρο κ. Μιχαλης Κορρος για τη βοήθεια ως προς την παραχώρηση σημείων διαφήμισης της παράστασης με πανό.
🔹Τέλος τους : Salamina PressSalamis News Radio , Salaminionvima , Art and Life (www.artandlife.gr) Athens , ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ , arttings , Rania Boubouri και πολλά άλλα site,blogs,ομάδες social media που επικοινώνησαν τη παράσταση.

Και όπως τελείωνε το δελτίο τύπου μας  - μέχρι το επόμενο χτύπημα.... ακολουθείτε Art Life!

H ομάδα μας Ανδρέας ΚαρανίκαςEleftheria Dede , Sideris Loudaros
Υ.Γ. Οι μεζέδες του Ouzeri O Kakias άπαιχτοι.