Δευτερεύουσα κίνηση η ερώτηση των Βουλευτών του Σύριζα - Η κυβέρνηση Σύριζα δεν βρήκε καμία λύση στο πρόβλημα

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωση Του Σωτήρος Ψιλής Άμμου  Σαλαμίνας, καθιστά την ερώτηση  των Βουλευτών Σύριζα  Α & Β Πειραιά προς τον Κύριο Υπουργό Οικονομικών ως δευτερεύουσα κίνηση, καθώς ο Σύλλογός έχοντας  το πρόστιμο  των 34.125,42 €  από το έτος 2016 από την Διεύθυνσή Δημόσιας Περιουσίας Αττικής, έθεσε το θέμα με συνεχείς επισκέψεις στο Υπουργείο Οικονομικών  και ως τελευταία εισήγηση του ο Σύλλογός είχε απευθυνθεί στο Γενικό Γραμματέα της Διεύθυνσής Δημόσιας Περιουσίας Αττικής Κύριο Αθανάσιο Δημάκη.

-->

Δυστυχώς η  κυβέρνηση  Σύριζα δεν βρήκε καμία λύση στο πρόβλημα το οποίο έχει ο Σύλλογός μέχρι και τώρα το έτος 2019. 

Μετά   από καθυστέρηση  τριών (3) χρόνων περίπου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ως μείζον θέμα  του συλλόγου τέθηκε  η επίλυση  του  στο Βουλευτή Β Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο ο οποίος  δίνοντας την κατάλληλη προσοχή  πραγματοποίησε ραντεβού με την Πρόεδρο του Συλλόγου και μέλη του  Δ. Σ  και   προέβη με εισήγηση του  στη Διεύθυνση Δημόσια Περιουσίας Πειραιά.

Να τονίσουμε ότι ο σύλλογός της Ψιλής Άμμου εντάχθηκε σε σχέδιο πόλης με το το Π. Δ. 26/11/1999,Φ.Ε.Κ.907/Δ/1999 και έχει κυρωθεί με την υπο'αριθμον Π10608/Β1199/10-9-10 με  Απόφαση Νομάρχη Πειραιά. Τα γραφεία του Συλλόγου " Η Μεταμόρφωση του  Σωτήρος" βρίσκονται εντός του κοινόχρηστου Χώρου Κ. Χ. 23.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι άμεσα η τωρινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η διαμεσολάβηση του Βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλου θα  φέρει ένα θετικό και δίκαιο αποτέλεσμα.

                                                  Η   Πρόεδρος  του Συλλόγου
            Ζωή Κανάκη