Ο Δήμος Σαλαμίνας για το 4ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

Το Σαββάτο 21/12/19 πραγματοποιήθηκε το 4ο (ΠΑΚΚ) Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας στο κλειστό Γυμναστήριο Σαλαμίνας Ν. Γραμματικός.

 Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και με μεγάλο όφελος για την τοπική κοινωνία .
-->


Οι αθλητές με τους συνοδούς τους ξεπέρασαν τα 1.300 άτομα με τους περισσότερους απ αυτούς να κάνουν τουλάχιστον (1) μια διανυκτέρευση στο Νησί μας . Με σύμμαχο τον καλό καιρό από νωρίς οι καφετέριες ήταν γεμάτες και κατά το πέρας του αγώνα την τιμητική τους είχαν τα καταστήματα εστίασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μωύσιδη, τον Γεν. Γραμματέα και Πρόεδρο του ΝΑΟΣ Κο Αργυρίου Αντώνη , τον προπονητή Περάματζη Αλέκο , την Γεν Γραμματέα ΝΑΟΣ Κα Λία Τρίκκα ,που μας πίστεψαν , μας παρότρυναν και μας βοήθησαν με την εμπειρία τους για την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα . 

Θέλουμε να συγχαρούμε την ψύχη της διοργάνωσης τον Ολυμπιονίκη Πολυμερο Βασίλη για τον Άριστο και Επαγγελματικό συντονισμό .
-->

 Στην εκδήλωση εκτός απ τους εκατοντάδες θεατές μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακόπουλου-Μπόγρη , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καπαραλιώτης Λάμπρος , ο Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ελευσινιωτης Δημήτρης , ο Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ευσταθίου Σπύρος ,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βακάλης Αντώνης , η Δημοτική Σύμβουλος Διγενακη Καλομοίρα , η Δημοτική Σύμβουλος Καρνέση Σοφία , η Δημοτική Σύμβουλος Μπουταλη Αικατερίνη , ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάγιος Θρασύβουλος , ο Αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού (ΑΚΟΙΠΟΠ) Ναννος Σωτήρης , ο Δημοτικός Σύμβουλος Δουμένης Θανάσης και η Πρόεδρος των ΑΜΕΑ Σαλαμίνας Καλιότσου Γιούλη .

 Αποδείξαμε ότι η Σαλαμίνα είναι έτοιμη να διοργανώσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις ! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες και τα καταστήματα :
  •   MARDUK café
  •  Καυσόξυλα Αλαΐσκας Θανάσης
  •  ΚΡΙΝΟΣ ψητοπωλείο (Γιώργος & Χρήστος Αθανασουλάκης ) 
  • ΓΑΒΡΙΛΟΣ & ΛΕΥΤΕΡΗΣ Οδική Βοήθεια 
  • Τούτσης Group
 Όπως επίσης το Κοινωνικό Φαρμακείο –Ιατρείο και την Κα Έφη Ζήσση ,τον Φραγκίσκο Ράμφο (FRANKEE R) για την επαγγελματική κάλυψη και την πολύτιμη στήριξη του στο συνεργείο της ΕΡΤ για τα πλάνα που θα προβάλει ο Κος Νίκος Γκομώλης ( γραφείο Τύπου Ομοσπονδίας ).

 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας                        Ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ) 

ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ                                      ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓ. ΑΛΑΙΣΚΑΣ
-->