Δύο "ξεχασμένα" διαμερίσματα παραχωρούνται σε 4 Σαλαμίνιους φοιτητές!

Δύο "ξεχασμένα" διαμερίσματα στον Κορυδαλλό, που ανήκουν στο Δήμο Σαλαμίνας, παραχωρεί ο Δήμος σε φοιτητές που σπουδάζουν στην Αττική.

-->

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε χθες ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στους Σαλαμίνιους φοιτητές που πέρασαν φέτος σε σχολές του Νομού Αττικής.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην Γ' βάθμια εκπαίδευση ανακοίνωσε ότι παραχωρεί δύο διαμερίσματα στον Κορυδαλλό, ιδιοκτησίας Δήμου Σαλαμίνας, τα οποία έως σήμερα παρέμεναν ανεκμετάλλευτα, για να κατοικήσουν 4 φοιτητές του νησιού.

Την πρώτη φορά που έγινε αυτό ήταν το 1992 επί Δημαρχίας Θανάση Μακρή. Τότε είχε δοθεί μετά από κλήρωση ένα διαμέρισμα (κληροδότημα στο Δήμο) σε Σαλαμίνια φοιτήτρια.

-->


Από τότε και μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία ενημέρωση στο αν συνεχίστηκε αυτό και τα επόμενα χρόνια...που όπως φαίνεται τα διαμερίσματα έγινα δύο!

Κάποιοι λένε ότι επί 13 χρόνια τα είχαν κλειστά και ανεκμετάλλευτα! 

Ελπίζουμε να υπάρξει σχετική ενημέρωση η οποία να εξηγεί γιατί τόσα χρόνια τα συγκεκριμένα διαμερίσματα δεν παραχωρούνταν στους φοιτητές.


Διαβάστε και δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας:

"Από την χθεσινή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην Γ' βάθμια εκπαίδευση καθώς και των καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου. Εκτός από το 'Κουτί του Φοιτητή' που ήδη έχουμε ανακοινώσει και στο οποίο συμμετέχουν ήδη πάνω από 100 φοιτητές, χτες ανακοινώσαμε ότι άμεσα θα παραχωρήσουμε, με εισοδηματικά κριτήρια, δύο διαμερίσματα που έχει ο Δήμος στον Κορυδαλλό και τα οποία έως σήμερα παρέμεναν ανεκμετάλλευτα για να κατοικήσουν 4 φοιτητές του νησιού, (δύο αγόρια στο ένα και δύο κορίτσια στο άλλο) που σπουδάζουν στην Αττική. Τέλος, ως ελάχιστη αναγνώριση του κοινωνικού έργου των καθηγητών του κοιν. φροντιστηρίου ανακοινώσαμε την συνεργασία του Δήμου με μια μεγάλη σειρά εμπορικών καταστημάτων του νησιού,ώστε να παρέχονται εκπτώσεις στους καθηγητές."


-->